Bibliotek

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Åpningstider

Mandag 12:00 - 19:00
Tirsdag, onsdag, torsdag      12:00 - 16:00
Fredag Stengt

Biblioteket er åpent med betjening fra kl. 11-15 følgende lørdager vinter/vår 2018:

06. januar, 20. januar, 03. februar, 17. februar, 03. mars, 17. mars, 7. april, 21. april, 05. mai, 26. mai og 09. juni.

Meråpent bibliotek

Vi minner om at personer over 18 år kan oppgradere lånekortet til adgangskort ved å signere en kontrakt med oss, og få adgang til biblioteket hver dag fra kl. 07-21. Kom innom i betjent åpningstid, så ordner vi dette. 

Nytt i biblioteket

  • Kruusval, Catarina : Ellen ønsker seg hund

    Ellen er veldig glad i hunder, både store og små, snille, sjenerte og tøysete. Det hun ønsker seg aller mest er å få en hund som er akkurat passe rampete, som vil gå pent og som ikke heletide vil slikke henne i ansiktet. Når Ellen sier at hun vil ha en hund sier pappa bare kanskje. Derfor er hun ganske overbevist om at hun kanskje ikke vil få noen hund. Dette er en enkel og gjenkjennelig historie om dagligdagse situasjoner. Er illustrert med akvareller i duse farger. Billedbok for førskolebarn. Omtalen er utarbeidet av BS.

  • Ohlsson, Kristina : Varulvens hemmelighet

    Etter sommerens zombiefeber har det ikke skjedd noe i uvanlig i den lille landsbygda Eldsala. Nå er det høst og plutselig begynner mystiske ting å skje. Hver eneste natt brenne det i skogen. Det virker som om brannene er påtent, at noen tenner på med vilje. Samtidig hører Herbert ulvehyl i skumringen og store ulver begynner å luske rundt i landsbygda. Men det er noe som ikke stemmer med ulvene. De har våt pels og lysende, grønne øyne. Herbert og Sally mistenker at det kan være varulver som flokker seg rundt husene i påvente av en mulighet til å angripe. De må finne ut av det farlige mysteriet. Grøss for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

Se flere »

Kalender

Se flere »

Aktuelt

Språkkafe

Det er ikke språkkafe onsdag 21.februar.

Les mer »

Kartlegging av behov for lagerplass ved Gjerdrum kulturhus

Les mer »

Alle nyheter

Nyttige Apper

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Her finner du oss