Bibliotek

Åpnigstider fra 24.08.2020:

Vi går nå tilbake til normale betjente åpningstider. Meråpent er fortsatt stengt. Men vi har fått en innleveringskasse på utsiden av bibliotket hvor du kan levere døgnet rundt. 

 

Tirsdag 12-16

Onsdag 12- 16

Torsdag 12-16

Vi er også åpne fra kl. 11-15 følgende lørdager framover : 10.10., 24.10., 07.11,  21.11 og 28.11.

Høsten på biblioteket. Hvilke tjenester kan vi nå tilby.

Husk at du ikke skal besøke biblioteket hvis du er syk med luftveisymptomer eller er i karantene. Sprit hendene før og etter besøk og hold alltid minst en meter avstand til personer utenfor egen husstand.

Du kan nå låne, levere og bestille bøker og annet materiale som før.

Aviser kan leses i bibliotet, sprit gjerne hendene før og etter lesningen.

Du kan sitte i biblioteket og lese, jobbe etc.

Spill, leker etc er ikke tilgengelig.

Det er begrensninger på bruk av PCene i biblioteket. Vi har et par publikums-pc som kan  benyttes til nødvendige gjøremål. For å benytte deg av dette tilbudet må du bestille tid hos personalet. Det er en makstid på 30 min pr. dag. 

Høstens arrangementer blir annerledes på grunn av COVID-19. Vi ønsker at dere skal være trygge når dere kommer på våre arrangementer.  I selve biblioteket vil det ikke være mulig å ha større arrangemneter, men vi håper å kunne gjennomføre et par av de månedlige familiearrangementene i Høyenhall. Disse vil kreve påmelding på forhånd, og det er begrenset med plasser.
Alle arrangementene vil kreve navn og telefonnummer pga. smittesporing. Når du kommer på arrangementet må vi registerere deg inn.
Følg ekstra godt med på hvordan du skal melde deg på hvert enkelt arrangement. Informasjon om dette vil bli lagt ut her på FB og hjemmesiden vår.
Situasjonen kan fort endre seg og da vil all informasjon om endringer legges ut på nettsiden vår og på Facebook.

 

 

Nytt i biblioteket

  • Arnaldur Indriðason : Jenta ved broen

    Et eldre ektepar er bekymret for barnebarnet som har forsvunnet. De vet at hun har vært involvert i narkotikasmugling, og henvender seg til den tidligere politibetjenten Konráð for å få råd. Samtidig får han en annen sak å bryne seg på da han blir oppsøkt av en venninne. Hun holder også på med en annen sak som hun ikke klarer å legge fra seg: en tolv år gammel jente som druknet i Rekjavik for mange år siden. Denne er den andre boken i serien. Boken inngår i BS Bestselgerabonnement. Omtalen er utarbeidet av BS.

Se flere »

Kalender

Se flere »

Aktuelt

Høsten på biblioteket

Denne høsten blir ikke helt slik den har pleid å være på biblioteket. Her kan du lese mer om hvordan vi ser for oss høsten pr. 24.08.2020, og hvilke begrensninger det vil være på enkelte av våre tjenester.

Les mer »

Åpningstider sommeren 2020

Vi er glade for å se dere igjen! Dessverre er det fortsatt begrensede åpningstider og tilbud.

Les mer »

Alle nyheter

Nyttige Apper

Appen Bibliofil er
Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Appen BookBites er
Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Appen FilmBib er
Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Appen PressReader
er Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Appen Libby er
Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Her finner du oss