Bibliotek

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Åpningstider

Mandag 12:00 - 19:00
Tirsdag, onsdag, torsdag      12:00 - 16:00
Fredag Stengt

Biblioteket er åpent annenhver lørdag fra kl.11-15. Biblioteket er åpent følgende lørdager framover våren 2017:  25. mars, 08. april, 29. april, 13. mai, 27. mai og 10 juni.

Meråpent bibliotek

Vi minner om at personer over 18 år kan oppgradere lånekortet til adganskort ved å signere en kontarakt med oss, og får adgang til bibliotket hver dag fra kl. 07-21. Kom innom i betjent åpningstid så ordner vi  dette.

Åpningstider i påsken:

Åpent lørdag 8.april fra 11-15. Påskeverksted- kom og lag enkel påskepynt.

Mandag 10.04 fra 12-19.

Tirsdag 11.04 fra 12-16.

Stengt fra og med onsdag 12.04 til og med mandag 17.april. Biblioteket vil være tilgjengelig for deg med Meråpent lånekort i hele perioden.

Nytt i biblioteket

  • Temple, Peter : Jernrosen

    Mac Faraday lever et stillferdig landsbyliv som smed. Han er stamgjest på den lokale puben og et solid anker på fotballaget. Men han er også en mann med en fortid. Når hans beste venn, Ned Lowey, blir funnet hengt på låven, rykkes han med ett ut av det fredelige livet han har tilkjempet seg. Mac Faraday har gått livets harde skole, der han har lært ikke å akseptere noe før han har undersøkt det selv. Han er ikke overbevist om at vennens død skyldes selvmord, og i jakten på en forklaring bringes hans egen mørke fortid fram i lyset igjen. Han blir tvunget til å hente fram sine gamle evner og kunnskaper, og han finner seg selv snart i en kamp for sitt eget liv.

  • Grebe, Camilla : Når isen brister

    Emma er forelsket i Jesper. Han er den perfekte mannen. Det er bare én hake: han er direktør i kleskjeden hun jobber i. Rett etter den romantiske forlovelsesmiddagen deres forsvinner Jesper sporløst, og kort tid etterpå blir en ung kvinne funnet i det flotte huset hans, myrdet på bestialsk vis. Den resignerte, men rutinerte politietterforskeren Peter Lindgren settes på saken, og med på laget har han atferdsforskeren Hanne Lagerlind. Drapet på den unge kvinnen har flere likheter med en ti år gammel uoppklart sak. Kan de to sakene ha noe med hverandre å gjøre? Hvem er den drepte kvinnen? Og hvor har det blitt av Jesper?

Se flere »

Kalender

Se flere »

Aktuelt

Meråpent bibliotek

Les mer »

Er du interessert i Gjerdrums historie?

Les mer »

Alle nyheter

Nyttige Apper

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Her finner du oss