Bibliotek

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Åpningstider med betjening

Mandag 12:00 - 19:00
Tirsdag, onsdag, torsdag      12:00 - 16:00
Fredag Stengt

Biblioteket er åpent med betjening fra kl. 11- 15 følgende lørdager høsten 2018: 01.09., 15.09., 29.09., 13.09., 27.09., 10.11., 24.11. og 08.12.

Meråpent bibliotek

Vi minner om at personer over 18 år kan oppgradere lånekortet til adgangskort ved å signere en kontrakt med oss, og få adgang til biblioteket hver dag fra kl. 07-21. Kom innom i betjent åpningstid, så ordner vi dette. 

Nytt i biblioteket

  • Ingebrigtsen, Martin : Riv av seg ansiktet : dikt

    denne samlinga leikar forfattaren med spøkelse, gudar, heltar og familie. Gjennom eit språk som bindar det kvardagslege saman med mytologiar, utforskar forfattaren korleis menneske endrar, øydeleggar og bygg opp kvarannen. Språket er prega av ein burlesk og direkte stil, over tema der noko alltid brenn, der det finnast eit underliggjande alvor. Dette er Martin Ingebrigtsens debutbok

  • Døskeland, Tora Sanden : Behold meg : prosadikt

    «Han sier: Ikke gi følelsene navn. Du finner dem opp på den måten. Trenger du flere. Jeg sier: Det føles som et råttent frø. Nei, det føles som elven idet den tipper over fjellsiden og blir foss. Det føles som om alt jeg peker på, flytter inn. Pappa sier: Han minner om meg selv, før jeg fikk deg». I et sinnrikt flettverk av bilder, som ofte hentes fra livsprosesser, kropp og natur, skildres slutten på et kjærlighetsforhold mellom to unge mennesker og jegets søkende tilknytning til sin far. Døskeland skriver skarpt og samtidig nært, sanselig og med stor varhet for detaljer. I «Behold meg» dreier det seg om intimitet og avstand, vekst og sorg, hengivelse og frastøting, men fremfor alt om lengselen etter ekstrem og grenseløs nærhet: Jeget i disse prosadiktene barer på et ønske om a komme tettest mulig på alt og alle - jorden, vannet, lyset, plantene; kjæresten og faren - en nærhet som er nesten utviskende.

Se flere »

Kalender

Se flere »

Aktuelt

Meråpent bibliotek stengt en periode

Biblioteket skal få oppgradert inngangen sin fra gateplan slik at den passer for alle. I den forbindelse må vi stenge denne inngangen for en periode.

Les mer »

Ny kultursjef i Gjerdrum

Les mer »

Alle nyheter

Nyttige Apper

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Her finner du oss