Bibliotek

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Åpningstider

Mandag 12:00 - 19:00
Tirsdag, onsdag, torsdag      12:00 - 16:00
Fredag Stengt

Biblioteket er åpent annenhver lørdag fra kl.11-15. Biblioteket er åpent følgende lørdager våren 2017: 29. april, 13. mai, 27. mai og 10 juni.

Meråpent bibliotek

Vi minner om at personer over 18 år kan oppgradere lånekortet til adgangskort ved å signere en kontrakt med oss, og få adgang til biblioteket hver dag fra kl. 07-21. Kom innom i betjent åpningstid, så ordner vi dette. 

Nytt i biblioteket

  • Dypvik, Astrid Sverresdotter : Berlinhistorier : kald krig i den delte byen

    I 1949 blei Tyskland delt i to, i eit kapitalistisk Vest-Tyskland og eit kommunistisk Aust-Tyskland. Berlin blei også delt i aust og vest, og i 1961 var Berlinmuren et faktum. Berlin blei ein front i den kalde krigen heilt til muren fall i 1989. I denne boka møter vi personar som fortel korleis det var å leve i Berlin i dei vel 40 åra då byen låg i skvis mellom supermaktene. Dei fortel om spionasje, fangeleirar, utilgivelege svik, flukt og personleg mot. Fleire av historiene handlar om dei som bytte side. Astrid Sverresdotter Dypvik er journalist og historikar. Omtalen er utarbeidd av BS.

Se flere »

Kalender

Se flere »

Aktuelt

Sommerles

Nå er det ikke lenge igjen til årets kuleste lesekampanje starter. 1.juni går startskuddet for årets Sommerleskampanje for barn fra 1-7 klasse

Les mer »

Flytting av database

Les mer »

Alle nyheter

Nyttige Apper

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Her finner du oss