Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Åpningstider:

07.00 - 17.00

Kontaktinformasjon:

Tlf:
66106009

Mail styrer: 
Trine Jørgensen

Adresse:
Nystuen 33, 2022 Gjerdrum

Aktuelt

Nominer kandidater til Akershusprisen

Les mer »

En fin uke i barnehagen!

Denne uken har det skjedd mye spennende i Gjerdrum barnehage.

Les mer »

Alle nyheter

Gjerdrum barnehage har 6 avdelinger; to småbarnsavdelinger, en 2-3 års avdeling og tre storebarnsavdelinger. Barnehagen har tilsammen 96 plasser.

Vi er en fantastisk kommunal barnehage som verdsetter trygghet, glede og hverdagslykke over alt annet!

Våre satsningsområder er språk og matematikk, og våre fokusområder (som ligger våre hjerter nærmest) er samspill, sosial kompetanse & empati. Vi har empati- og språkgrupper for alle barn i alderen 2-6 år. Les gjerne mer om våre satsnings- og fokusområder i menyen til venstre i bildet.

I skogen like ved barnehagen har vi en egen plass vi bruker på turdager. Her er det en liten mystisk skog og muligheter for klatring og taubane. Vi har også fine ake- og skimuligheter i umiddelbar nærhet, noe vi gleder oss over om vinteren. Vi har en særdeles flott foreldregruppe som har bidratt til at vårt uteområdet er en fenomenal arena for barnas lek. Vi disponerer egen gymsal til fysiske aktiviteter og lek, i tillegg er vi tett på Ask sentrum som byr på ulike aktiviteter for barna våre. Vi har god kontakt med de eldre i kommunen og samarbeider fast med både bo- og behandlingssenteret og Kløvertun. Dette til stor glede for både store og små!

Utvalgte fredager igjennom året har vi ponniridning i barnehagen, det er Eikeberg ridesenter v/ Julianne Devold som stiller opp for oss- og det er vi kjempeglade for. Tenk så heldige vi er!

 

Barnehagens mål:                                                                                                

                                       

 Barnehagens visjon:

Kalender

Se flere

Her finner du oss