Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Fritidstjenestens tilbud til barn og unge

Gjerdrum kommune har et bredt fritids – og kulturtilbud for barn og unge. Her finner du informasjon om tilbud og aktiviteter for målgruppa.

Gjerdrum Fritidsklubb

Gjerdrum kommune har en fritidsklubb som holder til på Ungdomsskolen. Klubben er delt inn i Seniorklubb for ungdommer som går i 8.trinn og opp til 18 år, og Juniorklubb for barn som går i 4.trinn til og med 7.trinn. 

På Klubben kan man spille PlayStation, brettspill, biljard, ishockeyspill og fotballspill. Vi har alltid muligheter for å høre på musikk og ha disco. Det er åpen kiosk som server en varmrett, samt brus og godteri på torsdager og fredager. Om man ikke har lyst til å gjøre noe spesielt er Klubben også et sted man kan komme og chille med venner. Alle er velkomne, både de som vil være med på aktiviteter og de som bare har lyst til å slå av en prat.  

De kveldene det er planlagt arrangementer og happenings er det selvfølgelig muligheter til å benytte seg av de vanlige tingene som Klubben tilbyr så samt aktiviteten foregår i Klubbens lokaler.

Følg oss gjerne på Facebook: Gjerdrum Fritidsklubb

 

Klubbens åpningstider:

Torsdag: 18.00-21.00 for 4. trinn til 7. trinn

Fredag: 19.00-23.30 for 8. trinn til 18 år

Ansatte på klubben og kontaktinformasjon

Miriam Kristine Aanes Woldvik – miriam.woldvik@gjerdrum.kommune.no – 975 97 789

Kjersti Eskild Havenstrøm – kjersti.eskild.havenstrom@gjerdrum.kommune.no – 922 98 474

 Emma Georgiev

Marte Strand Bjørndalen

Christian Strand Evensen

 

 

UKM

UKM Gjerdrum er for alle ungdommer i bygda som vil stå på scenen, vise film eller delta i kunstutstilling. Alle uttrykk er velkomne; musikk, dans, drama, kunst og håndverk, foto, tegning, maling, video, standup, skrivekunst, sjonglering m.m. 

Unge Arrangører

UKM arrangeres av ungdom. I Gjerdrum er det et eget Ungt Arrangørteam som lager UKM og som sørger for konserttilbud for ungdom hele året. Unge Arrangører er også ansvarlig for arrangementene Ungdomsfestival under Gjerdrumsfestivalen i juni og Ungkveld under Kulturuker i oktober.

Hvis du vil vite mer om hvordan du kan bli med i Ungt Arrangørteam så sender du en  epost til Kjersti Eskild Havenstrøm.

Du kan lese mer om UKM Gjerdrum her.

Ferietilbud 

RBU (Ressursnettverk for Barn og Unge i Gjerdrum) tilknyttet Gjerdrum idrettslag, fritidstjenesten og virksomhet for kultur i Gjerdrum kommune, frivillige lag og foreninger arrangerer sammen ferieaktiviteter for unge.

For mer informasjon og påmelding

 

Oversikt over lag og foreninger

Lag og foreninger i Gjerdrum kommune

Kontakt

Barne- og ungdomskoordinator: Kjersti Eskild Havenstrøm, tlf.: 922 98 474
Epost

Postadresse: Postboks 10, 2024 Gjerdrum
Besøksdresse: Gjerdrum ungdomsskole, Brådalsgutua 12, 2022 Gjerdrum


 


Publisert: 15.11.2016 08:46:09
Sist endret: 15.11.2016 08:53