Innhold

Fritidstjenestens tilbud til barn og unge

Gjerdrum kommune har et bredt fritids- og kulturtilbud for barn og unge.  Vi jobber etter målsetningen om at ‘alle skal med’. Nedenfor finner du informasjon om de ulike aktivitetstilbudene vi har for barn og ungdom i kommunen vår.

Gjerdrum fritidsklubb

Gjerdrum kommune har en fritidsklubb som holder til på Ungdomsskolen. «Klubben»  er delt inn i seniorklubb for ungdommer som går i 8.trinn og opp til 18 år, og juniorklubb for barn som går i 4. til og med 7.trinn. 

I tillegg har vi siden høsten 2018 hatt et tilbud etter skoletid på kulturhuset for barn fra 4. – 7. trinn. I samarbeid med biblioteket kjører vi ulike aktiviteter og det er voksne til stede for å se etter barna fra kl. 1200-1600. 

På fritidsklubben kan man spille PlayStation, brettspill, biljard, ishockeyspill, fotballspill eller høre på musikk og ha disco. Det er åpen kiosk som server en varmrett, samt brus og godteri på torsdager og fredager. Om man ikke har lyst til å gjøre noe spesielt er «klubben» også et sted man kan komme og henge og være sosial med venner. Alle er velkomne, både de som vil være med på aktiviteter og de som bare har lyst til å slå av en prat.  

I løpet av skoleåret har vi også diverse arrangementer på  fritidsklubben – alt fra åpen hall, halloween fest, julegrøt til karneval og sommerfest.

De kveldene det er planlagt arrangementer er det selvfølgelig muligheter til å benytte seg av de vanlige tingene som «klubben»  tilbyr så fremt aktiviteten foregår i «klubbens» lokaler.

Følg oss gjerne på Facebook: Gjerdrum Fritidsklubb

Klubbens åpningstider

  • Onsdager 4 – 7. trinn: åpent på kulturhuset fra kl. 1200-1600. .
  • Torsdag 4-7.trinn: i klubbens lokaler fra kl. 1800-2100
  • Fredag 8. trinn – 18 år: i klubbens lokaler fra kl. 1900 – 2330

 

Ansatte på klubben og kontaktinformasjon

Kjersti Eskild Havenstrøm – kjersti.eskild.havenstrom@gjerdrum.kommune.no – 922 98 474

Monica H. Moer – monica.hvideberg.moer@gjerdrum.kommune.no – 924 14 303

Emma Georgiev

Marte Strand Bjørndalen

Christian Strand Evensen

  

Ferietilbud

RBU (Ressursnettverket for Barn og Unge) tilknyttet Gjerdrum idrettslag, fritidstjenesten og virksomhet for kultur i Gjerdrum kommune, frivillige lag og foreninger arrangerer sammen ferieaktiviteter for unge.  Dette er et gratis tilbud til alle barn og ungdom i høst, vinter og sommerferien hvert år.

RBU

Ressursnettverket for Barn og Unge (RBU) er en uformell ressursgruppe som er organisert som en del av Gjerdrum IL.  Nettverket  jobber for å hjelpe barn og ungdom inn i fellesskapet, og sikre at alle får være med.  RBU kan bistå med å låne ut diverse sports- og fritidsutstyr samt dekke trenings- og påmeldingsavgifter for barn og unge som ikke har mulighet til å dekke dette selv. Les mer om RBU og følg oss gjerne på Facebook: RBU - Ressursnettverket for barn & unge

UKM

UKM Gjerdrum er for alle ungdommer i bygda som vil stå på scenen, vise film eller delta i kunstutstilling. Alle uttrykk er velkomne; musikk, dans, drama, kunst og håndverk, foto, tegning, maling, video, standup, skrivekunst, sjonglering m.m. 

Unge Arrangører

UKM arrangeres av ungdom. I Gjerdrum er det et eget Ungt Arrangørteam som lager UKM og som sørger for konserttilbud for ungdom hele året. Unge Arrangører er også ansvarlig for arrangementene Ungdomsfestival under Gjerdrumsfestivalen i juni og Ungkveld under Kulturuker i oktober.

Hvis du vil vite mer om hvordan du kan bli med i Ungt Arrangørteam så sender du en  epost til Kjersti Eskild Havenstrøm.

Du kan lese mer om UKM Gjerdrum her.

Oversikt over lag og foreninger

Lag og foreninger i Gjerdrum kommune

Kontaktinformasjon:

Barne- og ungdomskoordinator: Kjersti Eskild Havenstrøm, tlf.: 922 98 474
Epost

Prosjektmedarbeider barn og unge: Monica H. Moer, tlf.: 924 14 303

mailto: monica.hvideberg.moer@gjerdrum.kommune.no

Postadresse: Postboks 10, 2024 Gjerdrum

Besøksdresse: Gjerdrum ungdomsskole, Brådalsgutua 12, 2022 Gjerdrum

 

 


Publisert: 15.11.2016 08:46:09
Sist endret: 15.11.2016 08:53