• Innspill om marka?

• TV-aksjonen 2018

Les saken »

• Høstferieaktiviteter 2018 - "Jeg fant, jeg fant!"

RBU og Gjerdrum kommune ønsker også i år å tilby barn og unge i Gjerdrum en uke med mange ulike aktiviteter fra 29. september - 4. oktober.

• Meld på ditt arrangement til Kulturuker i Gjerdrum 2018

• Badevannsprøver sommeren 2018

• Feriestengt på Frisklivssentralen

Les saken »

• Vi har plass til deg og dine!

Gjerdrum ligger sentralt plassert midtveis mellom hovedstaden og landets hovedflyplass. Bygda preges av vakkert kulturlandskap, og et samfunn i stor utvikling. I vår nye brosjyre kan du bli enda bedre kjent med hva som rører seg i kommunens nærings- og kulturliv.

• Bading og grilling ved Lysdammen

Med det nydelige været vi har hatt i det siste, har pågangen på Lysdammen vært stor. Det er flott at så mange benytter seg av dette området, men vi vil oppfordre alle til å ta ekstra hensyn i sommervarmen.

• Badevannsprøver uke 22

• Sommerbiblioteket ved Lysdammen

Bibliotekets Sommerbibliotet ved Lysdammen er nå åpnet for sessongen.

• "Jeg fant, jeg fant" sommeren 2018

RBU og Gjerdrum kommune ønsker også i år å tilby barn og unge i Gjerdrum en uke med mange ulike aktiviteter. I år avholdes ferieaktivitetsuka i uke 26 (25. – 28. juni 2018).

• Ask Billard Club tok to NM-gull

• Ungdommens Kulturleir 2018

Er du 13-17 år og bor i Akershus? Da finnes det en sommerleir for deg fra 29. juli – 3. august på Follo Folkehøgskole i Vestby.

• Hva skjer i Gjerdrum?

Har du et arrangement som folk bør få vite om? Kanskje en konsert eller et foredrag? Bruk vår flotte arrangementskalender og spre budskapet både i og utenfor kommunen!

• Jakttider og jaktområder i Akershus

Har du tenkt over hvilke jaktmuligheter du har i ditt nærområde?

Les saken »

• Ut på tur, men mangler utstyr?

Gjerdrum Jeger- og Fiskerforening har en masse utstyr til låns, både for medlemmer og andre.

• Turtips fra Gjerdrum Jeger- og Fiskerforening

Sommertid er turtid, og GJFF har listet opp sine topp ti forslag til tur i Almenninga. De har også masse utstyr til utlåns, så her ligger alt til rette for gode turer!

Publisert: 14.12.2016 12:40
Sist endret: 14.12.2016 21:30