Aktiviteter og arrangement

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Kulturnytt

 • Nasjonal tilskuddsordning for inkludering av barn i lavinntektsfamilier

  Les saken »

 • Mona Engell vant Akershusprisen 2018

  Akershus fylkeskommune har etablert Akershusprisen for å anerkjenne fremragende arbeid på ulike områder i vårt fylke. I dag ble denne delt ut for femte gang, og Mona Engell fra Gjerdrum vant.

  Les saken »

 • Innspill om marka?

  Les saken »

Alle nyheter

Kulturkalender

Se flere »

Kulturbygd

Gjerdrum er ei kulturbygd som jobber for at kommunen skal utvikles videre som ei dugnads- og kulturbygd. Visjonen for kulturfeltet i Gjerdrum er: Ja, vi stiller opp!

Kulturopplevelse og deltakelse får en stadig mer sentral rolle i ulike deler av samfunnet, og kultur er en viktig faktor når det gjelder vekst og utvikling på bred basis. Kultur og idrett er helsefremmende og derfor en viktig del i kommunens folkehelseplan.

Gjerdrum kommune kan også by på mange gode fritidsopplevelser. Romeriksåsen er et yndet friluftsområde for innbyggerne til alle årstider, og dessuten for turister og besøkende som oppdager vår naturperle. Friluftsområdene er lett tilgjengelige med et fint nett av turveger, stier og løyper. Vi byr på rike muligheter for spaser- og skiturer, alpint, ridning, sykling, bading, jakt og fiske.