Tilrettelegging

Tilrettelegging for barn og elever med behov for ekstra støtte

Vi ønsker at flest mulig barn og ungdom opplever å få leke, lære, utvikle seg og mestre gjennom sommerskolen! Det er mange ulike aktiviteter og kursholdere i aktivitetsuka. Har du et barn som har lyst til å delta, men trenger tilrettelegging for å få det til? Da håper vi at du tar kontakt med oss!

Barnekoordinator Ellen Pellerud og rådgiver for læringsmiljø Linda Fredh er kontaktpersoner for tilrettelegging i sommerskolen. Noen aktiviteter er letter å tilrettelegge enn andre, men sammen ser vi om vi kan finne gode løsninger! 

Vi ønkser en inkluderende og likeverdig sommerskole for alle! 😊

Linda Fredh

Kontaktperson tilrettelegging

linda.fredh@gjerdrum.kommune.no

Linda brenner for at alle barn og ungdom skal ha det trygt og godt, både på skolen og ellers. Hun er utdannet spesialpedagog. I Gjerdrum kommune jobber hun til daglig med å veilede skolene i skolemiljøsaker og mobbesaker og fungerer som brobygger mellom skole og foreldre.

Linda er en av kontaktpersonene for tilrettelegging i sommerskolen. Hun vil hjelpe til med å se hvilke løsninger som er mulig å få på plass for barn med tilretteleggingsbehov.

Ellen Engh Pellerud

Kontaktperson tilrettelegging

ellen.engh.pellerud@gjerdrum.kommune.no

Ellen er barnekoordinator i Gjerdrum kommune og jobber tett på barn og unge. I sin hverdag er hun opptatt av at barn og ungdom skal mestre egen hverdag og kunne delta på aktiviteter som gir mestring. Hovedoppgaven til Ellen er å koordinere helse- og omsorgstjenester, og hun har derfor god kjennskap til ulike tjenester, tiltak og tilbud.

Ellen er en av kontaktpersonene for tilrettelegging i sommerskolen. Hun vil hjelpe til med å se hvilke løsninger som er mulig å få på plass for barn med tilretteleggingsbehov.

Publisert: 05.05.2024 11:33:32
Sist endret: 08.05.2024 15:09

Publisert: 05.05.2024 11:33:32
Sist endret: 08.05.2024 15:09

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?