SukkerKick

Bakeverktøy i pastellfarger som ligger på lys blå bakgrunn

Velkommen til ung sommer!

"Ung sommer" foregår de første ukene av sommerferien på ulike steder i Gjerdrum kommune. Fra mandag 24. juni – torsdag 27. juni er ulike kurs fra klokka 09.00 – 14.00. Det er også opplegg på kveldstid enkelte dager denne uka. Fredag 28. juni blir det felles tur til Tusenfryd for alle deltakere på Ung sommer!

Uka etter er det flere dagsturer for ungdom. 

Om kurset

Hva er egentlig bedre enn å bake?

Å bake gir deg muligheten til å være kreativ. Du kan eksperimentere med forskjellige ingredienser, smaker og dekorasjoner. For mange er dette en aktivitet som gir glede og tilfredsstillelse. Det er vanskelig å være i dårlig humør når rommet fylels med fantastiske dufter og man kan leke med fine farger og former samtidig! Ekstra gøy er det jo når resultatet blir skikkelig fint. Og det kan kursholder Anja hjelpe deg med! 

Og den beste belønningen? Resultatet kan spises! Bli med på SukkerKICK, en sosial, lærerik og velsmakende start på sommeren!

Kurslederne lager opplegg som gjør at det blir gøy å delta enten du aldri har prøvd aktiviteten før, eller dette er en interesse du allerede har og noe du holder på med på fritida. Vi gleder oss til å lage en god start på sommerferien sammen med deg!

Mandag 24. - fredag 28. juni  
Oppmøtested Gjerdrum kulturhus, storkjøkkenet
Klokkeslett 09.00 - 14.00
Gruppestørrelse 10

Anja Møllerup

Ungdomveileder og Bakemester

Til daglig jobber Anja som ungdomveileder på Gjerdrum ungdomsskole. Hun brenner for ungdomsarbeid og er opptatt av at alle som går på skolen skal trives.

Men hun er også en ekte superhelt på kjøkkenet! Og på sommerskolen, da tenker vi at det er på tide at hun kan lære bort noen søte triks til ungdommene i Gjerdrum. Anja kan  nemlig trylle frem sånne baketing som resten av oss bare ser på TV. Hvis du ikke tror oss, så sjekk instagram 👩‍🍳

Publisert: 30.04.2024 13:08:48
Sist endret: 10.05.2024 13:19

Publisert: 30.04.2024 13:08:48
Sist endret: 10.05.2024 13:19