Stjernekamp

Fete koreografier, fengende sanger og gøy på scenen!

Mikrofon i fokus foran blått scenelys

Velkommen til ung sommer!

"Ung sommer" foregår de første ukene av sommerferien på ulike steder i Gjerdrum kommune. Fra mandag 24. juni – torsdag 27. juni er ulike kurs fra klokka 09.00 – 14.00. Det er også opplegg på kveldstid enkelte dager denne uka.Fredag 28. juni blir det felles tur til Tusenfryd for alle deltakere på Ung Sommer!

Uka etter er det flere dagsturer for ungdom. 

Om kurset

Lær deg fete koreografier og fengende sanger når vi lager morsomme sceneshow. Vi øver på grunnleggende sangteknikk og gir mulighet til å utforske uttrykk og stemmeklang. Man lærer om mikrofonbruk og å synge sammen med andre. Danseglede og formidling står i sentrum i denne aktiviteten.

Du trenger ikke kunne noe fra før- bare ha en interesse for sang, dans og teater. Vi hjelper deg å bli trygg på scenen! Siste dag blir det visning for andre aktivitetsgrupper/foresatte på Kulturhuset!  Deltakerne blir oppdelt i en barne-og ungdomsgruppe.

Kurslederne lager opplegg som gjør at det blir gøy å delta enten du aldri har prøvd aktiviteten før, eller dette er en interesse du allerede har og noe du holder på med på fritida. Vi gleder oss til å lage en god start på sommerferien sammen med deg!

Mandag 24. - fredag 28. juni  
Oppmøtested Gjerdrum kulturhus
Klokkeslett 09.00 - 14.00
Gruppestørrelse 20

Camilla Neegaard Haugo og Maiken Stølan Kroken

Kursholdere Stjernekamp

Camilla.Neegaard.Haugo@gjerdrum.kommune.no

Camilla Haugo er utdannet dansepedagog fra skoler i Oslo og Stavanger. Videre har hun fordypet seg i Urbane stiler ved Flow Dance Education Oslo og Paris 2014. I tillegg til undervisning forsøker Camilla å utvikle seg videre gjennom kurs og utøvende jobber. Hun har så langt opptrådd på scener i Oslo, Paris og København og sist var i Oslo Spektrum med Karpe Diem. Camilla har også en nær tilknytning til street-studioet Subsdans i Oslo.

Maiken Stølan Kroken er en jazzvokalist fra Gjerdrum. Hun er daglig leder og sangpedagog for Sanglåven. Hun har gjennom årene hatt mange oppdrag og gjort seg bemerket både på TV og flere store scener rundt om i verden. Heldigvis for oss er hun også ei skikkelig kjær og nær Gjerdrumsjente og lokal aktør, som blant annet jobber for Gjerdrum kulturskole.

Publisert: 18.01.2024 17:15:35
Sist endret: 30.05.2024 08:40

Publisert: 18.01.2024 17:15:35
Sist endret: 30.05.2024 08:40