Oppfinnerverksted

Grafikk av blå bakgrunn med bilde av laptop med grafiske elementer og koder

Velkommen til ung sommer!

"Ung sommer" foregår de første ukene av sommerferien på ulike steder i Gjerdrum kommune. Fra mandag 24. juni – torsdag 27. juni er ulike kurs fra klokka 09.00 – 14.00. Det er også opplegg på kveldstid enkelte dager denne uka.Fredag 28. juni blir det felles tur til Tusenfryd for alle deltakere på Ung Sommer!

Uka etter blir det flere dagsturer for ungdom. 

Om kurset

Bli en tech-entusiast! Bli med på Oppfinnerverksted, hvor du kan bli en ekte teknologisk mester! Du får dykke inn i en verden av koding og elektronikk, og lære å bruke et kult verktøy som heter micro:bit. Og det beste av alt? Du får lage din egen high-tech oppfinnelse!

Oppfinnerkonseptet er ikke bare en lærebok - det er en lekeplass. Du får grunnleggende skills som du kan bruke til å skape noe helt unikt. Dette er læring på steroider, hvor du kan bli en ekte teknologisk mester! Bli med inn i en verden av koding og elektronikk med Micro:bit.

Kurslederne lager opplegg som gjør at det blir gøy å delta enten du aldri har prøvd aktiviteten før, eller dette er en interesse du allerede har og noe du holder på med på fritida. Vi gleder oss til å lage en god start på sommerferien sammen med deg!

Mandag 24. - fredag 28. juni  
Oppmøtested Gjerdrum ungdomsskole
Klokkeslett 09.00 - 14.00
Gruppestørrelse 20

Sommerskolen Kamilla Maiko Granly

Oppfinnerspire og sommerskolekontakt

kamilla.maiko.granly@gjerdrum.kommune.no

Kamilla Maiko Granly er utdannet grunnskolelærer med mastergrad i Digitalt Læringsdesign fra Oslo Met.

Hun jobber i Gjerdrum Kommune som Digital Pedagogisk Rådgiver og elsker programmering og entreprenørskap!

Hun drømte om å bli oppfinner, og gleder seg stort til sammen med sommerskolen og skape helt nye oppfinnelser og programmere. Hun samarbeider tett med oppfinner Henning Pedersen og MakeKit i Sommerskolen.

Publisert: 18.01.2024 18:08:07
Sist endret: 14.05.2024 22:02

Publisert: 18.01.2024 18:08:07
Sist endret: 14.05.2024 22:02