Gokart - dagstur uke 27

Bilde av tre gokarter som runder en sving på en utendørs gokartbane

Velkommen til ung sommer!

"Ung sommer" foregår de første ukene av sommerferien på ulike steder i Gjerdrum kommune. Fra mandag 24. juni – torsdag 27. juni er ulike kurs fra klokka 09.00 – 14.00. Det er også opplegg på kveldstid enkelte dager denne uka.

Uka etter er det flere dagsturer for ungdom.

Kurslederne lager opplegg som gjør at det blir gøy å delta enten du aldri har prøvd aktiviteten før, eller dette er en interesse du allerede har og noe du holder på med på fritida. Vi gleder oss til å lage en god start på sommerferien sammen med deg!

Om aktiviteten

Å rase rundt på en gokartbane i høy fart gir et ekte adrenalinrush. Det er både spennende og utfordrende, og gir en følelse av å mestre når man håndterer svingene og konkurrerer mot andre sjåfører. Selv om det kan se ut som ren moro, krever det faktisk styrke og utholdenhet for å manøvrere gokarten. Man bruker musklene i armer, ben og kjernemuskulatur når man styrer, bremser og akselererer. Her må man både tenke raskt og ta beslutninger, så det er også god mental trening! Gokart tilbyr en mulighet til å konkurrere og ha det gøy med venner, enten det er noen du allerede kjenner godt eller du blir bedre kjent med på turen. Bli med, da vel!

Ettersom dette er en utendørsaktivitet, er det viktig å kle seg etter været. Deltakere må sørge for å ha med seg egen mat og drikke for dagen.Vi besøker ABC Racing på Hønefoss. Les mer om banen og reglene for kjøring her:

Nettsidene til ABC Racing

Avreise og tilbakekomst på Ask bussterminal. Oppmøte senest 20 min før bussavgang.

Ungdomskontakten Emma er en av de ansatte som er med på aktiviteten.

Tirsdag 2. juli  
Oppmøtested Bussterminalen på Ask
Klokkeslett *kommer-*
Gruppestørrelse 40

 

Emma Georgiev

Ungdomskontakt

emma.georgiev@gjerdrum.kommune.no

Til vanlig er Emma Ungdomskontakt i Gjerdrum kommune. Hun holder som regel til der hvor ungdom ferdes, enten det er ute eller inne, dag eller kveld. Hun jobber også mye på den nye møteplassen for unge i Ask sentrum - nemlig #2etg!

Har du spørsmål om påmeldingen, om turene for ungdom eller om kursene på #2etg? Da kan du ta kontakt med Emma.

 

Publisert: 30.04.2024 13:03:47
Sist endret: 26.06.2024 14:43

Publisert: 30.04.2024 13:03:47
Sist endret: 26.06.2024 14:43