Gamer Girls Gathering - aktivitetsdag 27

En hel dag forbeholdt jenter som digger å game!

Nærbilde av hånda til ei jente på et gamingtastatur i fokus. Halvportrett av jenta bak hånda ute av fokus.

#2ETG kjører igang med en spesialdag bare for oss jenter*, som digger å game! Vi inviterer deg til å bli med, hvor du kan møte andre jenter som deler lidenskapen for gaming og ha det skikkelig gøy sammen.

Uansett om du er en gaming-guru eller bare koser deg med noen runder nå og da, er dette arrangementet midt i blinken for deg! Vi har alle slags spill klare til action, fra nervepirrende eventyr til sjarmerende indiespill. Enten du foretrekker PC, konsoll eller mobilspill, er det noe for alle her.

Men det er ikke bare gaming som står på agendaen! Vi vil også ha kule konkurranser, sjansen til å prøve utstyr som VR og Rally Simulator, og ikke minst - møte nye venner som deler lidenskapen vår for gaming. Selvfølgelig kommer vi til å ha masse snacks og drikke for å holde energien oppe gjennom hele dagen.

Så sleng på deg gaming-headsetet og ta med venninnene dine for en superkoselig dag fylt med gaming, latter og fellesskap! Vi gleder oss til å se deg der!


*arrangementet er også for deg som er ikke-binær eller identifiserer deg som jente!

Onsdag 3. juli  
Oppmøtested #2etg, Ask 30
Klokkeslett 12.00 - 18.00
Gruppestørrelse 15

 

Emma Georgiev

Ungdomskontakt

emma.georgiev@gjerdrum.kommune.no

Til vanlig er Emma Ungdomskontakt i Gjerdrum kommune. Hun holder som regel til der hvor ungdom ferdes, enten det er ute eller inne, dag eller kveld. Hun jobber også mye på den nye møteplassen for unge i Ask sentrum - nemlig #2etg!

Har du spørsmål om påmeldingen, om turene for ungdom eller om kursene på #2etg? Da kan du ta kontakt med Emma.

Publisert: 30.04.2024 13:02:54
Sist endret: 30.05.2024 08:40

Publisert: 30.04.2024 13:02:54
Sist endret: 30.05.2024 08:40