Aim for the goal!

Todelt bilde med to fotografier. Til venstre bilde av billiardkø og baller, til høyre bilde av en discgolfplate på vei til å lande i målkurven med en person i bakgrunnen.

Velkommen til ung sommer!

"Ung sommer" foregår de første ukene av sommerferien på ulike steder i Gjerdrum kommune. Fra mandag 24. juni – torsdag 27. juni er ulike kurs fra klokka 09.00 – 14.00. Det er også opplegg på kveldstid enkelte dager denne uka.Fredag 28. juni blir det felles tur til Tusenfryd for alle deltakere på Ung Sommer!

Uka etter er det flere dagsturer for ungdom. 

Om kurset

Ungdomveileder fra Gjerdrum Ungdomskole inviterer til hyggelige dager med billiard og discgolf!

I løpet av uka vil du få opplæring i forskjellige spillestiler og teknikk i lokalene til Ask Billiard Club på Kulturhuset. Samtidig vil du få en innføing i discgolf på Gjerdrum Ungdomskole sendeplatehull. Varierte dager inne og ute!

Kurslederne lager opplegg som gjør at det blir gøy å delta enten du aldri har prøvd aktiviteten før, eller dette er en interesse du allerede har og noe du holder på med på fritida. Vi gleder oss til å lage en god start på sommerferien sammen med deg!

Mandag 24. - fredag 28. juni 
Oppmøtested Gjerdrum kulturhus, Ask billiard Club (inngang frivilligsentral)
Hentested Gjerdrum Ungdomskole sendeplatehull
Klokkeslett 09.00 - 14.00
Gruppestørrelse 20

Ask Billiard Club

Aktivitetsleder Bernt Even Nilsen

bernt.even.nilsen@gjerdrum.kommune.no

Ask Billiard Club (ABC) ble stiftet 16.09.2010. De drifter ABC Biljardstudio og holder til i Gjerdrum Kulturhus. ABC har fem biljardbord tilgjengelig og arrangerer kurs for nybegynnere, samt trening og turneringer for de som ønsker en mer organisert aktivitet. Skoleklasser, bedrifter, idrettslag og andre grupper er velkommen til å besøke etter avtale. Aktiviteten er tilpasset alle aldersgrupper, og har god tilgjengelighet også for personer med redusert førlighet. I gruppen finnes også aktive utøvere på høyt nasjonalt og internasjonalt plan. ABC har vunnet 5 av 7 mulige gull i NM for lag de siste årene.

 

Bernt Even Nilsen

Ungdomsveileder og sportsfantast

Bernt.even.nilsen@gjerdrum.kommune.no

Bernt jobber som ungdomsveileder på Gjerdrum ungdomsskole. Han liker å skape aktivitet for andre, og finnes gjerne der det skjer noe. Han kan ungdommene prate med ham om hva som helst.


Han elsker biljard og discgolf, og mandag til torsdag i sommerskolen blir Bernt å finne på ABC Biljardstudio og ved discgolfkurvene rundt ungdomsskolen.


Bernt klarer heller ikke å si nei til et parti sjakk, hvis han blir utfordret.

 

Publisert: 18.01.2024 17:20:58
Sist endret: 30.05.2024 08:40

Publisert: 18.01.2024 17:20:58
Sist endret: 30.05.2024 08:40