Oppfinnerverksted

Grafikk av blå bakgrunn med bilde av laptop med grafiske elementer og koder

Velkommen til sommerskolen!

Sommerskolen i år er fra mandag 24. juni – fredag 28. juni. Alle dagene har opplegg fra klokka 09.00 – 14.00. Fra mandag – torsdag er du sammen med de andre som har meldt seg på samme kurs som deg. 

Fredag blir det felles aktivitetsdag for alle kursene på sommerskolen i Gjerdrum kulturhus! Det blir mulighet til å vise frem noe av det man har gjort på kurset, møte de andre som har vært på andre aktiviteter, og isfest!

Bli en oppfinner!

Hei, fremtidens stjerne! Er du klar for et fantastisk eventyr? Bli med oss på Oppfinnerverksted, hvor du kan bli en ekte superoppfinner! Du får sjansen til å utforske en verden full av spennende teknologi, som programmering og elektronikk, og bruke et magisk verktøy som heter micro:bit.

Og det aller beste? Du får lage din egen geniale oppfinnelse!


I Oppfinnerverksted er det ingen grenser for hva du kan skape. Vi lærer sammen, og du får bruke din kreativitet og fantasi til å lage noe helt unikt. Dette er en utrolig morsom måte å lære på, hvor du får prøve deg frem, løse mysterier, og ha det supergøy!

Så hva venter du på? Bli med oss på dette fantastiske eventyret og bli den neste store superoppfinneren!

Kurslederne lager opplegg som gjør at det blir gøy å delta enten du aldri har prøvd aktiviteten før, eller dette er en interesse du allerede har og noe du holder på med på fritida. Vi gleder oss til å lage en god start på sommerferien sammen med deg!

Mandag 24. - fredag 28. juni  
Oppmøtested Gjerdrum ungdomsskole
Klokkeslett 09.00 - 14.00
Gruppestørrelse 20

Sommerskolen Kamilla Maiko Granly

Oppfinnerspire og sommerskolekontakt

kamilla.maiko.granly@gjerdrum.kommune.no

Kamilla Maiko Granly er utdannet grunnskolelærer med mastergrad i Digitalt Læringsdesign fra Oslo Met.

Hun jobber i Gjerdrum Kommune som Digital Pedagogisk Rådgiver og elsker programmering og entreprenørskap!

Hun drømte om å bli oppfinner, og gleder seg stort til sammen med sommerskolen og skape helt nye oppfinnelser og programmere. Hun samarbeider tett med oppfinner Henning Pedersen og MakeKit i Sommerskolen.

Publisert: 18.01.2024 18:08:07
Sist endret: 30.05.2024 08:38

Publisert: 18.01.2024 18:08:07
Sist endret: 30.05.2024 08:38