Designspire

Sist oppdatert: 30.05.2024 08:38 | Publisert: 18.01.2024 18:08:19

Ulike syredskaper på bakgrunn av ferskenfarge

Velkommen til sommerskolen!

Sommerskolen i år er fra mandag 24. juni – fredag 28. juni. Alle dagene har opplegg fra klokka 09.00 – 14.00. Fra mandag – torsdag er du sammen med de andre som har meldt seg på samme kurs som deg. 

Fredag blir det felles aktivitetsdag for alle kursene på sommerskolen i Gjerdrum kulturhus! Det blir mulighet til å vise frem noe av det man har gjort på kurset, møte de andre som har vært på andre aktiviteter, og isfest!

Om kurset "Designspire":

Sy din egen veske eller handlenett og lag egne smykker! Vil du prøve deg som designer av egne mønstre og lage ditt eget unike design ved å sy på perler, bånd eller blonder? På kurset lærer du blant annet å sy på symaskiner og blir kjent med materialer for smykkelagning. De tingene du designer, kan du ta med hjem.

Kurslederne lager opplegg som gjør at det blir gøy å delta enten du aldri har prøvd aktiviteten før, eller dette er en interesse du allerede har og noe du holder på med på fritida. Vi gleder oss til å lage en god start på sommerferien sammen med deg!

Mandag 24. - fredag 28. juni  
Oppmøtested Gjerdrum kulturhus
Klokkeslett 09.00 - 14.00
Gruppestørrelse 12

Hobbygruppa til LHL

Leder Mona Engell

LHL Nannestad og Gjerdrum er en av mange lokallag i Norge. Vi har fokus på både fysisk og psykisk helse. Vi har mange grupper på kulturhuset hver dag hele uken. I Gjerdrum samarbeider vi med kommune, Frivilligsentral, Frisklivssentral, bibliotek m. flere. Vi har en hobbygruppe som bl.a. har et samarbeide med sommerskole for barn, sydd kostymer for GAT. Vi holder sy-kurs som også er er tilrettelagt for funksjonshemmede. Lesegrupper som er tilrettelagt for alle, også for svaksynte og blinde. Vi samarbeider med biblioteket om felles aktiviteter, både for barn og voksne.
På helsehuset har vi både gågrupper og sykkelgrupper for demente. Vi jobber for folkehelse, og at alle skal ha et tilbud å gå til.

Les mer på vår hjemmeside: www.lhlnangje.no