Casual gaming

I regi av Ungdomsstyret på #2etg gir vi deg aktiviteter både inne og ute!

Sist oppdatert: 30.05.2024 08:39 | Publisert: 18.01.2024 14:00:02

Sort bakgrunn. Gul grafikk av spillkonsoll, teksten "#2etg Gjerdrum" i gult.

Velkommen til sommerskolen

Sommerskolen i år er fra mandag 24. juni – fredag 28. juni. Alle dagene har opplegg fra klokka 09.00 – 14.00. Fra mandag – torsdag er du sammen med de andre som har meldt seg på samme kurs som deg.

Fredag blir det felles aktivitetsdag for alle kursene på sommerskolen i Gjerdrum kulturhus! Det blir mulighet til å vise frem noe av det man har gjort på kurset, møte de andre som har vært på andre aktiviteter, og isfest! 

Om kurset "casual gaming"

Vi fyrer opp de råeste gaming-pcene og PlayStation 5-maskinene, og tilbyr et bredt spekter av spill! Kom og spill spillene du mestrer, eller prøv deg på et nytt spill du alltid har ønsket å lære. Vi setter også i gang turneringer – med premier!

Hvis været er bra, blir det spillinspirerte aktiviteter utendørs!

Fredag blir det felles aktivitetsdag for alle kursene på sommerskolen i Gjerdrum kulturhus! Det blir mulighet til å vise frem noe av det man har gjort på kurset, møte de andre som har vært på andre aktiviteter, og isfest!

Mandag 24. - fredag 28. juni  
Oppmøtested #2etg, Ask 30
Klokkeslett 09.00 - 14.00
Gruppestørrelse 15

#2etg

Møteplass for barn og ungdom

fritid@gjerdrum.kommune.no

#2etg er den nye møteplassen som nylig har åpnet i Ask sentrum. Dette stedet fokuserer på sosial gaming og tilbyr en sikker arena for ungdommer til å dele sine interesser. Å være spillinteressert er ikke et krav – det er også et sted for ungdommer å samles uformelt etter skoletid. Stedet er utstyrt med gaming-PCer av høy kvalitet, ulike konsollspill, avslappende sofaer, kjøkken og alltid tilstedeværende trygge voksne. Vi tilbyr også et VR-rom hvor man kan utforske andre verdener og oppleve den mest intense gamingen som er skapt så langt. For de kreative finnes det et eget Content Creator-rom for å streame på Twitch, lage YouTube-videoer, spille inn podcaster og mer. Med vårt kvalitetsutstyr og green screen trenger du bare å bringe din kreativitet! På mandag og tirsdag serveres det gratis varm mat og det er mulig å kjøpe brus. De ansatte har tilgang til mikrobølgeovn og vannkoker for matoppvarming.

Anita Brennmoen Aasland

Husmora i #2etg

anita.brennmoen.aasland@gjerdrum.kommune.no

Anita jobber til vanlig på #2etg i Gjerdrum. Hun har mange års erfaring innenfor hotell- og restaurantbransjen og bruker sin kunnskap om god mat og hyggelig atmosfære inn i arbeidet med ungdommene. Anita elsker å lage mat og å henge med ungdommen som kommer for å spille eller bare slå av en prat!

På sommerskolen vil Anita ha ansvar for innkjøp og administrasjon av felles lunsj for deltagerne, og delta på flere av kursene som kursholder.

Har du spørsmål om tilrettelegging for matallergier eller kursene på #2etg? Da er Anita din kontaktperson!