Aim for the goal!

Todelt bilde med to sidestilte fotografier: foto av billiardspill til venstre, sendeplate på vei inn i målkurv til høyre

Velkommen til sommerskolen

Sommerskolen i år er fra mandag 24. juni – fredag 28. juni. Alle dagene har opplegg fra klokka 09.00 – 14.00. Fra mandag – torsdag er du sammen med de andre som har meldt seg på samme kurs som deg.

Fredag blir det felles aktivitetsdag for alle kursene på sommerskolen i Gjerdrum kulturhus! Det blir mulighet til å vise frem noe av det man har gjort på kurset, møte de andre som har vært på andre aktiviteter, og isfest!

Om kurset

Ungdomveileder fra Gjerdrum Ungdomskole inviterer til hyggelige dager med billiard og discgolf!

I løpet av uka vil du få opplæring i forskjellige spillestiler og teknikk i lokalene til Ask Billiard Club på Kulturhuset. Samtidig vil du få en innføing i discgolf på Gjerdrum Ungdomskole sendeplatehull. Varierte dager inne og ute!

Kurslederne lager opplegg som gjør at det blir gøy å delta enten du aldri har prøvd aktiviteten før, eller dette er en interesse du allerede har og noe du holder på med på fritida. Vi gleder oss til å lage en god start på sommerferien sammen med deg!

Mandag 24. - fredag 28. juni 
Oppmøtested Gjerdrum kulturhus, Ask billiard Club (inngang frivilligsentral)
Hentested Gjerdrum Ungdomskole sendeplatehull
Klokkeslett 09.00 - 14.00
Gruppestørrelse 20

Ask Billiard Club

Aktivitetsleder Bernt Even Nilsen

bernt.even.nilsen@gjerdrum.kommune.no

Ask Billiard Club (ABC) ble stiftet 16.09.2010. De drifter ABC Biljardstudio og holder til i Gjerdrum Kulturhus. ABC har fem biljardbord tilgjengelig og arrangerer kurs for nybegynnere, samt trening og turneringer for de som ønsker en mer organisert aktivitet. Skoleklasser, bedrifter, idrettslag og andre grupper er velkommen til å besøke etter avtale. Aktiviteten er tilpasset alle aldersgrupper, og har god tilgjengelighet også for personer med redusert førlighet. I gruppen finnes også aktive utøvere på høyt nasjonalt og internasjonalt plan. ABC har vunnet 5 av 7 mulige gull i NM for lag de siste årene.

Bernt Even Nilsen

Ungdomsveileder og sportsfantast

Bernt.even.nilsen@gjerdrum.kommune.no

Bernt jobber som ungdomsveileder på Gjerdrum ungdomsskole. Han liker å skape aktivitet for andre, og finnes gjerne der det skjer noe. Han kan ungdommene prate med ham om hva som helst.


Han elsker biljard og discgolf, og mandag til torsdag i sommerskolen blir Bernt å finne på ABC Biljardstudio og ved discgolfkurvene rundt ungdomsskolen.


Bernt klarer heller ikke å si nei til et parti sjakk, hvis han blir utfordret.

Publisert: 18.01.2024 13:59:58
Sist endret: 14.05.2024 11:29

Publisert: 18.01.2024 13:59:58
Sist endret: 14.05.2024 11:29