Kursholdere

Her finner du kontaktinformasjon til de som jobber med sommerskolen, både ansatte og eksterne kursholdere.

Christiane Lier Dahl

Sommerskolekontakt

christiane.lier.dahl@gjerdrum.kommune.no

Christiane jobber med ulike ting i kommunen. Hun er ansatt i virksomheten kultur, der hun er leder av Fritidstjenesten. Der har hun ansvar for møteplaser for ungdom, ferieaktiviteter, ungdomsarrangementer, UKM og unge arrangører. I sommerskolen jobber Christiane med det meste, og er en slags sommerskolegeneral i år!

Hun kan svare på sprørsmål om påmelding, kursinnhold og om alle praktiske spørsmål. Hun har også ansvar for økonomien i sommerskolen, så hvis du er en kursholder som har spørsmål om fakturering, så vil Christiane hjelpe deg. Finner du feil på nettsidene? Eller lurer på noe som hvordan sommerskolen fungerer?

Da er dette riktig person!

Camilla Neegaard Haugo

Sommerskoleløytnant

Camilla.Neegaard.Haugo@gjerdrum.kommune.no

Camilla jobber vanligvis som danselærer i kulturskolen i Gjerdrum.

Hun er utdannet dansepedagog fra skoler i Oslo og Stavanger, og har fordypet seg i Urbane stiler ved Flow Dance Education Oslo og Paris 2014. Hun har opptrådd på scener i Oslo, Paris og København og sist var i Oslo Spektrum med Karpe Diem. Camilla har også en nær tilknytning til street-studioet Subsdans i Oslo.

I sommerskolen har Camilla greie på det meste! Hun holder kontakt med alle kursholdere, lager kontrakter, gjør avtaler om alle praktiske ting, og hjelper de andre med å holde hodet over vann. I tillegg skal hun holde kurs selv. Som du skjønner kan Camilla svare på det aller meste, så bare ta kontakt!

Emma Georgiev

Ungdomskontakt

emma.georgiev@gjerdrum.kommune.no

Til vanlig er Emma Ungdomskontakt i Gjerdrum kommune. Hun holder som regel til der hvor ungdom ferdes, enten det er ute eller inne, dag eller kveld. Hun jobber også mye på den nye møteplassen for unge i Ask sentrum - nemlig #2etg!

Har du spørsmål om påmeldingen, om turene for ungdom eller om kursene på #2etg? Da kan du ta kontakt med Emma.

Sommerskolen Kamilla Maiko Granly

Oppfinnerspire og sommerskolekontakt

kamilla.maiko.granly@gjerdrum.kommune.no

Kamilla Maiko Granly er utdannet grunnskolelærer med mastergrad i Digitalt Læringsdesign fra Oslo Met.

Hun jobber i Gjerdrum Kommune som Digital Pedagogisk Rådgiver og elsker programmering og entreprenørskap!

Hun drømte om å bli oppfinner, og gleder seg stort til sammen med sommerskolen og skape helt nye oppfinnelser og programmere. Hun samarbeider tett med oppfinner Henning Pedersen og MakeKit i Sommerskolen.

Linda Fredh

Kontaktperson tilrettelegging

linda.fredh@gjerdrum.kommune.no

Linda brenner for at alle barn og ungdom skal ha det trygt og godt, både på skolen og ellers. Hun er utdannet spesialpedagog. I Gjerdrum kommune jobber hun til daglig med å veilede skolene i skolemiljøsaker og mobbesaker og fungerer som brobygger mellom skole og foreldre.

Linda er en av kontaktpersonene for tilrettelegging i sommerskolen. Hun vil hjelpe til med å se hvilke løsninger som er mulig å få på plass for barn med tilretteleggingsbehov.

Ellen Engh Pellerud

Kontaktperson tilrettelegging

ellen.engh.pellerud@gjerdrum.kommune.no

Ellen er barnekoordinator i Gjerdrum kommune og jobber tett på barn og unge. I sin hverdag er hun opptatt av at barn og ungdom skal mestre egen hverdag og kunne delta på aktiviteter som gir mestring. Hovedoppgaven til Ellen er å koordinere helse- og omsorgstjenester, og hun har derfor god kjennskap til ulike tjenester, tiltak og tilbud.

Ellen er en av kontaktpersonene for tilrettelegging i sommerskolen. Hun vil hjelpe til med å se hvilke løsninger som er mulig å få på plass for barn med tilretteleggingsbehov.

Camilla Neegaard Haugo og Maiken Stølan Kroken

Kursholdere Stjernekamp

Camilla.Neegaard.Haugo@gjerdrum.kommune.no

Camilla Haugo er utdannet dansepedagog fra skoler i Oslo og Stavanger. Videre har hun fordypet seg i Urbane stiler ved Flow Dance Education Oslo og Paris 2014. I tillegg til undervisning forsøker Camilla å utvikle seg videre gjennom kurs og utøvende jobber. Hun har så langt opptrådd på scener i Oslo, Paris og København og sist var i Oslo Spektrum med Karpe Diem. Camilla har også en nær tilknytning til street-studioet Subsdans i Oslo.

Maiken Stølan Kroken er en jazzvokalist fra Gjerdrum. Hun er daglig leder og sangpedagog for Sanglåven. Hun har gjennom årene hatt mange oppdrag og gjort seg bemerket både på TV og flere store scener rundt om i verden. Heldigvis for oss er hun også ei skikkelig kjær og nær Gjerdrumsjente og lokal aktør, som blant annet jobber for Gjerdrum kulturskole.

Anita Brennmoen Aasland

Husmora i #2etg

anita.brennmoen.aasland@gjerdrum.kommune.no

Anita jobber til vanlig på #2etg i Gjerdrum. Hun har mange års erfaring innenfor hotell- og restaurantbransjen og bruker sin kunnskap om god mat og hyggelig atmosfære inn i arbeidet med ungdommene. Anita elsker å lage mat og å henge med ungdommen som kommer for å spille eller bare slå av en prat!

På sommerskolen vil Anita ha ansvar for innkjøp og administrasjon av felles lunsj for deltagerne, og delta på flere av kursene som kursholder.

Har du spørsmål om tilrettelegging for matallergier eller kursene på #2etg? Da er Anita din kontaktperson!

 

Anja Møllerup

Ungdomveileder og Bakemester

Til daglig jobber Anja som ungdomveileder på Gjerdrum ungdomsskole. Hun brenner for ungdomsarbeid og er opptatt av at alle som går på skolen skal trives.

Men hun er også en ekte superhelt på kjøkkenet! Og på sommerskolen, da tenker vi at det er på tide at hun kan lære bort noen søte triks til ungdommene i Gjerdrum. Anja kan  nemlig trylle frem sånne baketing som resten av oss bare ser på TV. Hvis du ikke tror oss, så sjekk instagram 👩‍🍳

Gjerdrum Frisklivsentral

Leder Cesilie Meling Stenbakken

frisklivssentralen@gjerdrum.kommune.no

Frisklivssentralen er en helsefremmende og forebyggende helsetjeneste.

Frisklivssentralen tilbyr hjelp og støtte til personer som ønsker å endre levevaner knyttet til fysisk aktivitet, kosthold, tobakk og andre helsemessige utfordringer. Man trenger ikke å være syk eller å ha en diagnose for å være deltaker. Frisklivssentralen er for alle!

Frisklivssentralen tilbyr individuell veiledning, motivasjonssamtale og ulike kurs som fremmer mestring og aktivitet.

Adriane Brennmoen

Kursholder

adriane.vinter@gmail.com

Den tidligere Gjerdrums-jenta Adriane jobber for tiden som kunstner på Hyper Games i Oslo, som nettopp ga ut spillet ‘’Snusmumrikken: Melodien i Mummidalen’’, men hun har også lang erfaring fra tv- og filmindustrien. Blant annet jobbet hun som kunstner hos Qvisten Animasjon på følgende titler: ‘’Jul på Kutoppen’’, ‘’Folk og Røvere i Kardemommeby’’, ‘’Kutoppen På Sporet’’, ‘’Helt Super’’, ‘’Knudsen og Ludvigsen 2’’ og ‘’Rekorden’’.

Når Adriane ikke har nesa begravd i et tegneprogram, en skissebok eller dypt engasjert i et dataspill, er hun å finne på det nærmeste klatresenteret eller ute i marka blant store steiner.

Nannestad og Gjerdrum Røde kors

Aktivitetsleder Benjamin Jacobsen

benjaminja1786@gmail.com

Nannestad Røde Kors Hjelpekorps ble stiftet 22. mai 1979, og tok senere navnet Nannestad og Gjerdrum Røde Kors. Avdelingen dekker kommunene Nannestad og Gjerdrum.

Vi er her, hvor er du?

Nannestad og Gjerdrum Røde Kors trenger deg, enten som passiv eller aktiv medlem. Røde Kors utgjør et frivillig beredskapslag for bl.a. ulykker og søk etter savnende personer. De er aktive i ditt lokalmiljø, men bidrar også andre steder. Laget driver en ambulansetjeneste, og holder ulike kurs.

Ask Billiard Club

Aktivitetsleder Bernt Even Nilsen

bernt.even.nilsen@gjerdrum.kommune.no

Ask Billiard Club (ABC) ble stiftet 16.09.2010. De drifter ABC Biljardstudio og holder til i Gjerdrum Kulturhus. ABC har fem biljardbord tilgjengelig og arrangerer kurs for nybegynnere, samt trening og turneringer for de som ønsker en mer organisert aktivitet. Skoleklasser, bedrifter, idrettslag og andre grupper er velkommen til å besøke etter avtale. Aktiviteten er tilpasset alle aldersgrupper, og har god tilgjengelighet også for personer med redusert førlighet. I gruppen finnes også aktive utøvere på høyt nasjonalt og internasjonalt plan. ABC har vunnet 5 av 7 mulige gull i NM for lag de siste årene.

Endorfinfabrikken

Leder Christine Fjeldvang

c.fjeldvang@gmail.com

Endorfinfabrikken er en aktør som tilbyr ulike aktiviteter på dagtid, og en arena for fysisk aktivitet, som fremmer hverdagsglede og vennskap, og som har kompetanse innen psykisk helse. Vi er; Et sted for lek og glede. En pause fra hverdagens forventninger og press. Et sted for nye vennskap. Et sted der ulikheter ikke spiller noen rolle. Et sted for fysisk aktivitet. Et sted for idrett. Et sted for mentalt positivt påfyll. En skjermfri sone. Et sted for magi & hverdagsglede og mye mer!

Gjerdrum skolekorps

Korpsleder: Linn Sætre

gjerdrumskolekorps@live.no

Gjerdrum Skolekorps ble stiftet i 1961.

I dag er vi en gjeng på omtrent 50 musikanter i alder 6-20 år. Du finner oss i kulturhuset på onsdager kl 1700-2030. Korpset er delt i tre grupper delt inn etter nivå, men gruppene overlapper hverandre stadig vekk. Vi gjør ofte noe på tvers av nivå, enten det er å spille noe sammen, eller finne på noe sosialt.

Normal oppstart i korpset er 1-4.klasse, og den normale opplæringsplanen er 1-2 år som Aspirant, 1-2 år Junior som i perider er med på den første timen av hovedkorpset sin øvelse. Fra 7. klasse (evnt. tidligere etter nivå) er de i Hovedkorpset.


Hvis noen har eldre barn som har lyst til å bli med så legger vi opp en plan som tilpasses den enkelte.

Gjerdrum historielag

Leder Ola Kroken

ola.kroken@icloud.com

Laget har som formål å fremme interesse for bygdas kultur og historie, og øke kunnskapen om levesett og arbeidsvilkår i tidligere tider. Gjennom aktivitetene ønsker de å bidra til lokal tilhørighet og kulturell forankring. Historielaget arrangerer turer, kulturvandringer, temamøter, utstillinger m.m.

Bernt Even Nilsen

Ungdomsveileder og sportsfantast

Bernt.even.nilsen@gjerdrum.kommune.no

Bernt jobber som ungdomsveileder på Gjerdrum ungdomsskole. Han liker å skape aktivitet for andre, og finnes gjerne der det skjer noe. Han kan ungdommene prate med ham om hva som helst.


Han elsker biljard og discgolf, og mandag til torsdag i sommerskolen blir Bernt å finne på ABC Biljardstudio og ved discgolfkurvene rundt ungdomsskolen.


Bernt klarer heller ikke å si nei til et parti sjakk, hvis han blir utfordret.