Asle Fjeldstad

Konstituert kulturskolerektor

asle.fjeldstad@gjerdrum.kommune.no

Asle Fjeldstad er utdannet jazz-trommeslager fra Universitetet i Stavanger, og med bred utøvende og pedagogisk erfaring som musiker innen all slags slagverk og perkusjon. Han har også studert komposisjon ved Norges Musikkhøgskole. I tillegg til jobben i Gjerdrum er han slagverkspedagog i Bærum kulturskole, komponerer/arrangerer musikk og spiller i band.

Sarina Nachtnebel

Lærer i teater

Sarina.Nachtnebel@gjerdrum.kommune.no

Sarina Nachtnebel er utdannet dramapedagog og underviser barn fra 3.-7. trinn i teater. Hun gikk selv på barneteater da hun var liten og har undervist barn og unge i snart 20 år. I tillegg til å være teaterlærer i Gjerdrum, Oslo og Asker er Sarina synstolk for film og tv- serier og innleser.

Kristin Laberg

Lærer i visuell kunst

Kristin.Laberg@gjerdrum.kommune.no

Kristin Laberg er utdannet ved Statens Lærerhøgskole i forming, der hun fullførte faglærerutdanning med fordypning i tegning og tekstil. Ved siden av studiene gikk hun og lærte modellering av skulptur i Ingunn Bratteli Moens billedhoggeratelier. Etter mange år med undervisning, startet hun på Nydalen Kunstskole, hvor hun fullførte billedkunstutdannelse i 2016. Gjennom årene har hun deltatt på utstillinger i Flekkefjord, Oslo og Eidsvoll. De siste 12 årene har hun undervist i Visuell Kunst ved Gjerdrum og Eidsvoll Kulturskole.

Àlex Maestro

Lærer i messingblås

Alex.Maestro@gjerdrum.kommune.no

Àlex Maestro har en bachelorgrad i utøvende trompet fra School of Music of Catalonia (ESMUC), en mastergrad fra Norges musikkhøgskole med fokus på allsidighet som trompetist og videreutdanning som dirigent. Han fullfører for tiden sin master i pedagogikk. Som frilans utøvende spiller han innen mange ulike sjangre med blant andre KORK, Oslo-Filharmonien, og Barcelona Symphony Orchestra.

Eirik Kråkenes

Lærer i gitar og band

Eirik.Haugestad.Krakenes@gjerdrum.kommune.no

Eirik Kråkenes er utdannet gitarist ved Universitetet i Agder, og har en mastergrad i utøvende musikk ved rytmisk linje. Han har erfaring fra kommunale og private musikkskoler med undervisning for alle aldersgrupper. I tillegg til å undervise ved Gjerdrum kulturskole, er han aktiv som musiker og har medvirket på plateutgivelser og internasjonale turneer.

Polina Pedersen

Lærer i piano

Polina.Pedersen@gjerdrum.kommune.no

Polina Pedersen er utdannet pianopedagog fra Statlige Pedagogiske Universitetet i St.Petersburg/ Russland, har også mastergrad i musikkvitenskap fra UiO. Har mer enn 17 års erfaring med å undervise barn og voksne i pianospill og på keyboard. Hun har jobbet i Gjerdrum kulturskole siden 2007 og har siden utdannet mange flinke pianoelever.

Camilla Neegaard Haugo

Lærer i Street/hiphopdans

Camilla.Neegaard.Haugo@gjerdrum.kommune.no

Camilla Haugo er utdannet dansepedagog fra skoler i Oslo og Stavanger. Videre har hun fordypet seg i Urbane stiler ved Flow Dance Education Oslo og Paris 2014. I tillegg til undervisning forsøker Camilla å utvikle seg videre gjennom kurs og utøvende jobber. Hun har så langt opptrådd på scener i Oslo, Paris og København og sist var i Oslo Spektrum med Karpe Diem. Camilla har også en nær tilknytning til street-studioet Subsdans i Oslo.

Grethe Kristine Grindhaug

Lærer i sang og barnekor

Grethe.Kristine.Grindhaug@gjerdrum.kommune.no

Grethe Kristine Grindhaug Brekke er utdannet jazzsanger og sang- og musikkpedagog fra Queensland Conservatorium Griffith University og har Praktisk-Pedagogisk Utdanning fra Norges Musikkhøgskole. Hun har undervist ved flere kulturskoler i Oslo og omegn og jobber for tiden også som sangpedagog ved Indre Østfold kulturskole. Hun jobber frilans som sanger- og pedagog og har hatt oppdrag som sangpedagog ved ulike barne- og ungdomsteatre. Hun har også skrevet musikk for teaterproduksjoner.

Natalia Samborska

Lærer i treblåsinstrumenter

Natalia.Samborska@gjerdrum.kommune.no

Natalia Samborska er lærer i treblås. Hun dirigerer flere korps og spiller konserter både som solist og i blåsekvartett.

Mariann Kroteva

Lærer i jazzdans og dansemiks

Mariann.Kroteva@nes.kommune.no

Mariann Kroteva har en bachelorgrad i dans med pedagogikk fra Norges dansehøyskole, og har gjennom utdannelsen opparbeidet god faglig kompetanse, spesielt innen jazzdans og andre dansesjangere. Det innebærer særlig jazz, ballett, samtidsdans og musikal, og ellers innslag av hip hop, brake dance, akrobatikk og hallingdans. Tre år med kvalifisert undervisning har også gitt henne viktig erfaring og forståelse for pedagogikk, spesielt gjennom utplassering og praksis. Planlegge og tilrettelegge undervisning for ulike elevgrupper, samt utarbeide koreografier, har her vært hovedoppgavene. Hun har en undervisningserfaring helt tilbake fra 2018. Mariann underviser i Jazzdans 4.-6.klasse og Dansemiks 2.-4.klasse grupper. I tillegg er hun dansepedagog på Nannestad kulturskole og Nes kulturskole.