Dans

Dans gir energi, mestringsfølelse og glede av å skape noe. Det er sosialt og bygger trygge miljøer. I Gjerdrum kulturskole fokuserer vi på urbane dansestiler, og har kurs for alle som har lyst til å danse enten du er nybegynner eller drømmer om å bli profesjonell danser. Vi arrangerer også dansehelger med inspirasjon fra det profesjonelle urbane dansemiljøet i Oslo.Vi legger opp til flere forestillinger for å gi elevene positive erfaringer og opplevelse av mestring!

Camilla Neegaard Haugo

Lærer i Street/hiphopdans

Camilla.Neegaard.Haugo@gjerdrum.kommune.no

Camilla Haugo er utdannet dansepedagog fra skoler i Oslo og Stavanger. Videre har hun fordypet seg i Urbane stiler ved Flow Dance Education Oslo og Paris 2014. I tillegg til undervisning forsøker Camilla å utvikle seg videre gjennom kurs og utøvende jobber. Hun har så langt opptrådd på scener i Oslo, Paris og København og sist var i Oslo Spektrum med Karpe Diem. Camilla har også en nær tilknytning til street-studioet Subsdans i Oslo.

Mariann Kroteva

Lærer i jazzdans og dansemiks

Mariann.Kroteva@nes.kommune.no

Mariann Kroteva har en bachelorgrad i dans med pedagogikk fra Norges dansehøyskole, og har gjennom utdannelsen opparbeidet god faglig kompetanse, spesielt innen jazzdans og andre dansesjangere. Det innebærer særlig jazz, ballett, samtidsdans og musikal, og ellers innslag av hip hop, brake dance, akrobatikk og hallingdans. Tre år med kvalifisert undervisning har også gitt henne viktig erfaring og forståelse for pedagogikk, spesielt gjennom utplassering og praksis. Planlegge og tilrettelegge undervisning for ulike elevgrupper, samt utarbeide koreografier, har her vært hovedoppgavene. Hun har en undervisningserfaring helt tilbake fra 2018. Mariann underviser i Jazzdans 4.-6.klasse og Dansemiks 2.-4.klasse grupper. I tillegg er hun dansepedagog på Nannestad kulturskole og Nes kulturskole.