Jeg fant jeg fant

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Høstferieaktiviteter i idrettshallen

RBU og Gjerdrum kommune gjentar suksessen fra i fjor høst og inviterer alle barn i 1-4. trinn til 3 aktivitetsfylte dager i høstferien. Dette er et gratis tilbud! Det blir varierte aktiviteter både innendørs og utendørs, og vi kan nevne både orientering og klatring. 

Husk å huke av for samtykke/ikke-samtykke til bruk av bilder samt å gi oss informasjon om evt. allergier/sykdommer barnet ditt har som vi trenger å vite om. Barna må ha med matpakke og drikkeflaske, men de får i tillegg servert frukt og smoothie hver dag.

Høstferie på fritidsklubben

Fritidsklubben/Ungdomshuset (klubben) er åpen tirsdag, onsdag og torsdag kl. 09 - 15 og tilbyr ulike aktiviteter for 4. – 10. trinn alle dager. Onsdag og torsdag blir det MasterChef Junior! Fredag 19:00 – 23:00 blir det vanlig ungdomsklubb for 8.trinn og de opp til 18 år.

  • Åpent for alle - krever ingen påmelding

MasterChef Junior

I høstferien arrangerer klubben MasterChef Junior. Så synes du det er gøy å lage mat eller har du lyst til å lære mer om matlaging kan du melde deg på MasterChef Junior! MasterChef Junior er en matlagningskonkurranse etter inspirasjon fra den britiske TV-serien. Deltagerne må brette opp ermene, ta på seg forkleet og gjøre seg klare til utfordringer på kjøkkenet. Det deles inn i lag hvor man sammen skal kokkelere en 3-retters meny som skal stilles opp for dommerne. Samarbeid, matglede, kreativitet og smak står i fokus.

Tid: Dag 1: Onsdag 4.10.17 - 13.00 til ca. 14.30 Dag 2: Torsdag 5.10.17 - 10.00 til ca. 14.00

Sted: Gjerdrum ungdomsskole v/ Klubbens lokaler

Alder: 4. trinn - 10. trinn

Utstyr: forkle, innesko og evt, strikk til langt hår

  • Påmeldingsskjema får man på Klubben eller ved å henvende seg til Miriam Woldvik på Miriam.Woldvik@gjerdrum.kommune.no.
  • Svarslippen skal leveres på Klubben innen fredag 30. september.
  • Det er gratis å delta på MasterChef.
  • Det er viktig at de som melder seg på kommer begge dagene. Dag 1 er for planlegging hvor man blir delt inn i grupper, får oppskrifter og bestemmer menyen. På dag 2 skal maten lages og serveres til dommerne.

Påmelding

 

 


Publisert: 18.01.2017 10:18:04
Sist endret: 19.09.2017 14:16