Jeg fant jeg fant

RBU og Gjerdrum kommune ønsker også i år å tilby barn og unge i Gjerdrum en uke med mange ulike aktiviteter. I år avholdes ferieaktivitetsuka i uke 26 (25. – 28. juni 2018).

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Ferieaktivitetsuka "Jeg fant, jeg fant!"

RBU (Ressursnettverk for Barn og Unge i Gjerdrum) tilknyttet Gjerdrum idrettslag, fritidstjenesten og virksomhet for kultur i Gjerdrum kommune, frivillige lag og foreninger arrangerer sammen ferieaktiviteter for unge.

Vi ønsker å bidra til at barn og unge kommer i aktivitet med noe de synes er gøy. Samtidig vil vi tilby sosial omgang med andre barn og unge, hvor man kan skape vennskap, interesse eller få en ny hobby. 

Alle aktiviteter denne uken er gratis og barna får servert lunsj hver dag. Husk å ta med drikkeflaske og evt. skiftetøy ved behov.

Torsdag 28/6 legger vi opp til felles avslutning og grilling ved Gjerdrum ungdomsskole fra kl. 15.00-16.00.
(Påmelding på nettet samtidig med øvrige aktiviteter).

Vi forsøker å tilrettelegge for funksjonshemmede. Ta kontakt ved behov for tilrettelegging eller om det er annen informasjon vi bør vite om barnet ditt. 

Dersom du skulle ha behov for skyss til og fra noen av aktivitetene vil vi forsøke å være behjelpelige med dette. Gi beskjed til Kjersti (kontaktinfo under)

Påmelding

Påmelding for ungdom åpner 22. mai kl.15.00 og påmelding for barn åpner 23. mai kl.09.00. Påmelding skjer elektronisk. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder ved alle aktiviteter (vi forbeholder oss retten til å gjøre prioriteringer ved spesialbehov). 

Påmelding ungdom

Påmelding barn

Program

Påmeldingsfrist er torsdag 14. juni.  


Publisert: 18.01.2017 10:18:04
Sist endret: 18.01.2017 10:18