Innhold

Idrettstilbud

Gjerdrum er ei idrettsglad bygd med stor aktivitet for store og små. Gjerdrum Idrettslag (GIL) er et fleridrettslag med ca. 1800 medlemmer. De kan tilby et bredt utvalg av idretter, bl.a: fotball, ski, håndball, taekwondo, innebandy, skiskyting, alpint og idrettskole.

Gjerdrum Idrettslag

I tillegg til GIL, har også Gjerdrum aktivt O-lag og skytterlag, ulike trimgrupper, Gjerdrum Frisklivssentral og to treningssentre med gode aktivitetstilbud; Gjerdrum Fysioterapi og trening (GFT) og SPREK i Gjerdrum.

Idrettsanlegg

Gjerdrum kunstgress

Dette er Gjerdrum Fotball sin hovedbanen vår hvor alle 5'er kamper, og de fleste 7'er, 9'er og 11'er kamper spilles. Banen har undervarme, og kan derfor benyttes året rundt.

Torshov

Dette er en fott bane med naturgress hvor det hovedsaklig er treninger, men også spilles noen kamper.

Grøkul

5'er bane med kunstgress som ble åpnet i 2014 av Grønlund Vel og Kulsrudfjellet Vel. Denne banen benyttes til trening og kamper for aldersbestemte grupper i fotball. Det er også stor uorganisert aktivitet med ivrige fotballspillere her. På vinterstid er det så langt værforholdene tillater det, skøyteis på denne banen og stor aktivitet!

Veståsen skole

5'er bane med kunstgress som ble åpnet i 2014. Denne banen benyttes også til trening og kamper for aldersbestemte grupper i fotball. Det er også stor uorganisert aktivitet med ivrige fotballspillere her, i tillegg til at banen benyttes flittig av skoleelever på dagtid. På vinterstid er det så langt værforholdene tillater det, skøyteis på denne banen og stor aktivitet! 

Turorientering

Gjerdrum Orienteringslag har poster ute i skogen i sommerhalvåret. Tidspunkt, tempo og turlengde bestemmer du selv. Postene er merket slik at det er enkelt å ta seg fram.

Du kan lese mer om dette på Gjerdrum Orienteringslag sine hjemmesider.

Alpint, langrenn og lysløyper

Kniplia Alpinsenter

Skisenter og aktivitetspark for barn/ungdom og "voksen ungdom" i Gjerdrum Kommune. Åpen varmestue med kiosksalg når bakken er åpen. 

Følg Kniplia Alpinsenter på Facebook.

Skiløyper og lysløype

Gjerdrum er ei snørik bygd, noe som gjør marka til et yndet mål for skiløpere. Du finner både lysløype og et fint utgangspunkt til et langstrakt løypenett.

Vi har en lysløype i Gjerdrum på 5 km.

Skiforeningen har også mange fine turforslag som inkluderer Gjerdrums løypenett:

Stuer i marka

Du kan også bruke markadatabasen til å finne hvilke stuer som har servering og overnatting i Romeriksåsen.

Markadatabasen 


Publisert: 20.01.2017 14:28:02
Sist endret: 20.01.2017 14:28