Vil du bli en god leverandør til offentlig sektor?

NHO Viken Oslo og Nasjonalt program for leverandørutvikling inviterer bedrifter til et startprogram i innovative anskaffelser.

Sted: Thon Hotel Arena, Nesgata 1, Lillestrøm
Tid: Tirsdag 29. januar kl. 08.00 - 10.00

Er du opptatt av salg og lurer på hvordan du skal opptre i en dialogprosess med det offentlige? Da må du holde av formiddagen tirsdag 29. januar til møtet på Thon Hotel Arena. Her vil du få du råd om hvordan du kan bli en god leverandør til offentlig sektor, og hva som forventes av din bedrift i en innovativ anskaffelsesprosess.

Møtet er skreddersydd for bedrifter og leverandører som ønsker å få bedre innblikk i innovative offentlige anskaffelser:

• Hvordan skal din bedrift opptre i dialog med det offentlige?
• Hvilke lover og regler gjelder?
• Hvordan blir du en god tilbyder til offentlig sektor?

08:00-08:30 Enkel frokost, registrering og mingling
08:30-08:40 Velkommen v/ Nina Solli, regiondirektør NHO Viken Oslo
08:40-08:55 Næringsutvikling og anskaffelser i Lillestrøm kommune v/ Maria Hoff Aanes, næringssjef Lillestrøm kommune
08:55-10:00 Startprogram innovative offentlige anskaffelser for bedrifter v/ Ida Skaaret Laustsen, Nasjonalt program for leverandørutvikling

Det blir også tid til å stille spørsmål.

Meld deg på her

Publisert: 10.01.2019 09:00:29