Vannledningsbrudd - Ask kommunale vannverk

Ask kommunale vannverk sliter med flere vannledningsbrudd. De abonnentene som er direkte berørt har fått sms om det, men flere abonnenter kan oppleve trykkforskjeller. Særlig abonnenter i de øverste trykksonene kan oppleve lavt trykk og store variasjoner.

Vi jobber med å fylle magasinene våre om natten sånn at vi har nok vann til alle på dag-/kveldstid. Vi vil derfor oppfordre våre abonnenter til ikke å vaske biler, terrasser osv. med hageslanger og lignende, da dette kan føre til at andre får dårlig trykk og lite vann. Vi jobber natt og dag for å få orden på dette, og vi ber om at det også tas hensyn til de som jobber i veiene våre (Myragutua v/Shell og FV 120 v/Hønsigutua) for å reparere vannledningene.

Vi beklager de ulemper dette medfører for våre abonnenter. Ta kontakt på vann@gjerdrum.kommune.no dersom du har spørsmål.

Er det noe akutt kan teknisk vakt kontaktes på telefon 970 84 822 utenom ordinær arbeidstid.

Publisert: 16.04.2018 12:37:45
Sist endret: 16.04.2018 12:37