TV-aksjonen 2018

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


TV-aksjonen 21. oktober 2018

TV-aksjonen i NRK 2018 går av stablen søndag 21. oktober og går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn.

Et varmere og mer inkluderende samfunn

Norge er et samfunn der forskjellene øker. Forskjeller som ikke først og fremst handler om etnisitet eller religion, hvor du kommer fra eller hvem du er. Men om du er innenfor eller utenfor.

Det er mange måter å være utenfor på. Fra å mangle en seng å sove i, til å være utenfor arbeidsliv eller sosiale fellesskap. Dette rammer ikke bare enkeltpersoner, men gir ringvirkninger for hele befolkningen.

Med TV-aksjonen NRK 2018 kan Kirkens Bymisjon skape møter som redder liv. Ved å åpne dører og legge til rette for at flere møtes, vil de vise hvorfor årets TV-aksjon er viktigere enn aldri før. De skal tilby mennesker som opplever å stå utenfor, et nytt fellesskap,  en seng eller en samtale og på den måten bidra til at flere får muligheten til å oppnå egne mål og drømmer.

Bli bøssebærer!

Ta med familie og venner og meld dere på som bøssebærere. Det gjør du ved å gå inn på www.blimed.no og registrere deg som bøssebærer. 


Publisert: 18.09.2018 12:12:19
Sist endret: 18.09.2018 12:12