Lions kom med sjekker på 400 000 til Gjerdrum barnehage

"Det er helt fantastisk", ler Trine, styrer i Gjerdrum barnehage. "Vi i barnehagen ble kjempeoverrasket og utrolig glade. For en giverglede vi har opplevd!"

Barnehagen vil bruke penger på språkmateriell, utstyr til et sanserom og digitale hjelpemidler til førskolebarna. De har blant annet tenkt å kjøpe inn VR briller slik at barna kan bevege seg inn i de temaene de jobber med på avdelingene.

Barnehagen kommer også til å kjøpe mer materiell til arbeid med sosial kompetanse, utstyr til motorisk rom, og det blir muligheter for flere utflukter.

Med en så raus gave, vil barnehagen også se om det er mulig å gjøre noe sammen med foreldrene til barna. De fortjener også en påskjønnelse slik de har stått på i denne perioden. Vi tenker for eksempel å leie inn en god foredragsholder til en felleskveld, men det må bli når koronapandemien ligger bak oss.

Sjekk fra Lions

Eventyrhule på biblioteket

Hva er vel mer riktig i bygda som en stund huset eventyrkongen Asbjørnsen, enn at vi får vår egen eventyrhule?

Biblioteket har fått 80 000 kroner fra Sparebankstiftelsen til å lage en slik under trappa på biblioteket. Her vil det bli et fint sted for de yngste å lese eventyr og andre bøker. 

Eventyrhule på biblioteket

Klubbscene i Solheimstua

Frivilligsentralen og Kulturhuset har fått  800 000 kroner fra Gjensidigestiftelsen til å lage klubbscene i Solheimsstua.

Prosjektet vil åpne kulturhuset enda mer for ungdom, og lokalet vil få bedre akustikk og flere bruksområder. Vi håper å sette i gang arbeidet i løpet av våren, og vi krysser fingre for at smittesituasjonen blir slik at det blir det full drift i nye lokaler til høsten.

Vi gleder oss til både klubbscenen og eventyrstua er ferdige og vi kan ta dem i bruk!


Publisert: 19.02.2021 15:22:46
Sist endret: 01.02.2023 13:23