Stolpejakten 2018

Trenger du motivasjon for å overvinne dørstokkmila? Vil du komme i form og samtidig bli bedre kjent i nærområdet? Kom deg ut og gå på stolpejakt!

Sprek i Gjerdrum

Sprek i Gjerdrum er et folkehelseprosjekt, et gratis trimtilbud. Gjerdrum o-lag setter ut 50 stolper spredt fra Bekkeberget til Ask sentrum. Stolpene står ute fra 6. mai til 31. oktober. Stolpene kan finnes ved bruk av kartet i appen «Stolpejakten», de kan lastes ned på Sprek i Gjerdrum sin nettside eller hentes i papirformat på kommunens servicesenter og utvalgte steder hos handelsstanden i Ask.

Slik fungerer det

Stolpene er markert med sirkler på kartet. Registrerer du stolpene du finner, blir du med i trekningen av fine premier levert blant annet fra den lokale handelstanden på Ask.Få en morsom og spennende tur med hunden, nabo'n eller sykkelen – når du vil.

Med stolpejakta «Sprek i Gjerdrum» får du et mål for turen og kanskje vinner du en fin premie. Det beste av alt er at det er helt gratis.

Her finner du kart

• Kommunens servicesenter