Spyling av ledningsnettet

Nå nærmer vi oss omlegging til vann fra Nedre Romerike vannverk. I den forbindelse må vi spyle ledningsnettet.

Arbeidene vil pågå fra og med tirsdag 10. april til og med fredag 20. april. Vi vil varsle mer spesifikt med sms.

Mange vil antakeligvis oppleve misfarget og grumsete vann med en del luft i denne perioden. Det er ikke farlig, men kan være litt udelikat. Det kan derfor være lurt å tappe en flaske drikkevann og ha i kjøleskapet når sms-varsling om spyling i ditt område kommer.

Dersom vannet oppleves som misfarget og grumsete er det lurt å la det renne til det er klart igjen fra kranen nærmest inntaket til boligen.

Hvis det er spørsmål eller unormale situasjoner kan vi nås på: vann@gjerdrum.kommune.no

Telefonvarsling

Lurer du på om du er registrert for telefonvarsling eller ønsker du å legge til/endre din oppføring? Det får du gjort via denne lenken https://www.norge.no/.

Mer om telefonvarsling

Publisert: 09.04.2018 11:01:02