Spyling av ledningsnettet på Grønlund og Hungerholt

Ask kommunale vannverk vil som en del av forberedelsene til å ta imot vann fra Nedre Romerike vannverk spyle ledningsnettet. Vi starter med Grønlund og Hungerholt i morgen 20. juni kl 11-17.

Vi forsøker å gjøre jobben mens de fleste er på jobb, men enkelte kan bli berørt frem til ca kl 17. Etter en slik spyling kan det være lurt å la vannet renne litt i den kranen som er nærmest inntaket i huset, for eksempel en utekran. Dette for å hindre at eventuell løsnet humus og biofilm kommer inn i boligen og gir brunt vann.

Enkelte kan også oppleve litt luft i systemet etter en spyling. Da hjelper det også å la vannet renne litt.
Vi beklager de ulempene dette vil medføre for enkelte, men arbeidet er nødvendig for å sikre en god vannforsyning.

Publisert: 19.06.2017 14:29:26
Sist endret: 19.06.2017 14:29