Sponsor til Gjerdrumsfestivalen?

I samarbeid med lag, foreninger og lokalt næringsliv planlegger Gjerdrum kommune nå Gjerdrumsfestivalen 5. til 10. juni 2018.

Gjerdrumsfestivalen arrangeres i år for fjerde gang og er en folkefest som Gjerdrum sine innbyggere har store forventninger til. Folkefesten er for, og ikke minst med bygdas innbyggere, med en hel rekke ulike arrangement for både ung og gammel. Her har næringslivet nå en gylden mulighet til å bidra!

Hovedarenaen er festivalteltet utenfor kulturhuset, i tillegg til at flere næringsdrivende henger seg på med arrangementer i egne lokaler. Vi satser stort på markedsføringen av dette lokalt. Omfanget av festivalen har bygd seg veldig opp siden oppstarten for fire år siden, det gjelder også budsjettene. For å få dette til å gå sammen henvender vi oss også i år til det lokale næringslivet, som vi håper vil være med på å gjøre dette til en suksess nok en gang.

Fra tidlig i mai vil festivalen gradvis markedsføres mer og mer, bl.a. gjennom utdeling av 5 000 opptrykte program, plakater, aksjoner i sosiale medier, flaggbanner i gaten over Ask osv. Billettsalget starter også tidlig i mai.

Vi har allerede sponsorer på blokka som har meldt sin interesse med bakgrunn i fjorårets suksess og bidrar med kr 10 000 hver. Målet er å komme opp i minimum kr 100 000 i sponsorbidrag. Vi vil gjerne få på plass en hovedsponsor, men alle bidrag kommer godt med.

Det vi kan tilby våre sponsorer, utover å delta på dugnaden om å gi Gjerdrumsfolket en folkefest med glede og galskap, samt å bli profilert innenfor en fantastisk kreativ og kvalitativ ramme, er:

• Logo på alt relevant markedsføringsmateriell (plakat, program, roll-ups, hvor størrelse på logo differensieres etter størrelse på bidrag)
  • Et begrenset antall billetter til arrangement i programmet (etter avtale) for de som går inn med kr 10.000 eller mer
  • For hovedsponsor: Annonse i programmet og jevnt over større synliggjøring i materiell

Svar ønskes innen tirsdag 17. april. Da må logoer være på plass i program m.m.

Har du spørsmål, trenger utfyllende informasjon, eller ønsker å bidra, send en henvendelse til: postmottak@gjerdrum.kommune.no

Publisert: 10.04.2018 13:14:58
Sist endret: 10.04.2018 13:18