Innhold

Ingredienser

En varmende smaksrik høstsuppe som er enkel å lage! Oppskriften er til 4 personer.

  • 5oo gram søtpotet
  • 150 gram gulrot
  • 1 syrlig eple
  • 1 rødløk
  • 5 hvitløksfedd
  • 3 ts fersk ingefær
  • 1 rød chili
  • 1 ts korianderfrø, knust i morter (valgfritt)
  • 1 ts malt spisskummen
  • 6 dl grønnsakskraft
  • 4 dl kokosmelk
  • ½ lime, saften

Slik gjør du

  • Skrell søtpotet, gulrot, ingefær, eple, rødløk og hvitløk og kutt i biter (trenger ikke å finhakkes ettersom man bruker stavmikser etterpå).
  • Hakk chili.
  • Ta ca 2 ss med rapsolje i en gryte, varm opp og tilsett rødløk, hvitløk, chili og krydderne. La det surre i ett par minutter.
  • Tilsett grønnsakskraft, kokosmelk og alle grønnsakene og eplet.
  • La det koke opp og kok ca 20-25 minutter til alt føles mørt ut.
  • Kjør blandingen med en stavmikser til suppen er glatt.
  • Smak til med lime, eventuelt mer krydder og salt.

Server med finhakket koriander og naturell yoghurt.


Publisert: 25.09.2017 12:25:19
Sist endret: 25.09.2017 12:25