Innhold

Ingredienser

En herlig sommermiddag som krever minimalt med forberedelse og som smaker himmelsk. Oppskriften er til to personer.

  • 2 laksefileter
  • 6 små gode poteter (gjerne amadinepoteter)
  • 1 pose blandet salat
  • 1/4 rødløk i tynne skiver

Vinaigrette

  • 3 ss olivenolje
  • 1 ss balsamico
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ts honning
  • 1 ts sennep

Slik gjør du

  • Kok potetene ca. 15 min avhengig av størrelse
  • Stek laksen i 5-10 min, gjerne slik at den er litt rå i midten hvis du liker den slik
  • Skjær løken i tynne skiver
  • Lag vinaigretten ved å finhakke hvitløken og bland med de øvrige ingrediensene.
  • Legg salaten på en tallerken, legg fisken, potetene og rødløken oppå og tilsett ønsket mengde vinaigrette.

Publisert: 09.05.2017 08:11:37
Sist endret: 09.05.2017 08:11