Innhold

Ingredienser

En kjapp og herlig pastasalat til to personer - kan nytes både hjemme og på stranden!

  • 180 gram fullkornspasta
  • 16 scampi
  • 2 ss soltørkede tomater
  • 1 liten pose ruccola
  • 1 bunt asparges/grønne bønner
  • 1 ts sitronskall
  • 1 ss presset sitronsaft

Slik gjør du

  • Kok pasta etter anvisning på pakken. Legg i asparges/bønner når det er 1 minutt igjen. 
  • Stek scampi i litt olje i stekepannen, er de tinte trenger de bare et par minutter.
  • Rasp sitron og press ut saften.
  • Bland sammen de soltørkede tomatene med sitronsaften og skallet.
  • Oljen tomatene ligger i  kan brukes som dressing, bruk ca 2-3 spiseskjeer.
  • Bland pastaen med ruccola, scampi, asparges/bønner og tomatdressingen.

Publisert: 16.05.2017 08:59:48
Sist endret: 16.05.2017 08:59