Innhold

Ingredienser

Oppskriften er beregnet til 4 personer, og er en herlig sommerrett som rask å lage, smaker deilig og er bra for kroppen.

 

  • 4 laks/ørret fileter
  • 1 boks kikerter (ferdigkokte)
  • 1 boks linser (ferdigkokte)
  • 10 små cherrytomater
  • 1 liten rødløk
  • 1 ss olivenolje
  • 1 boks matyoghurt/naturell yoghurt/gresk yoghurt
  • 1 agurk
  • 2-3 fedd hvitløk

 

Slik gjør du

  • Sett ovnen på 180 grader
  • Legg fisken i en ildfast form, ha på litt salt og pepper (og krydder hvis ønskelig).
  • Finhakk rødløken og del cherrytomatene i to
  • Hell av vannet fra kikertene og linsene, og skyll dem
  • Bland sammen kikertene, linsene, rødløken, cherrytomatene og olivenoljen
  • Smak til med salt og pepper, her er det også godt med ferske urter
  • For å lage tzaziki: rasp agurken og klem ut vannet, finakk hvitløken.
  • Bland sammen agurk, yoghurt og hvitløk. Smak til med salt og pepper.
  • Stek fisken ca 10-15 min
  • Server sammen med salat og tzatziki

 


Publisert: 20.04.2017 11:34:30
Sist endret: 20.04.2017 11:34