Hvordan er skoleskyssen planlagt?

På nettsiden til Viken fylkeskommune finner du informasjon om hvordan skoleskyssen er planlagt å kjøre fra mandag 4.januar: https://viken.no/aktuelt/gjerdrum-raset-slik-blir-kollektivtrafikk-og-skoleskyss-de-neste-dagene.85299.aspx

Ruter opplyser at det er bestilt minibuss som stasjoneres på Åsenhagen, den vil dekke avgangene til linjene 400 og 2871 på strekingen.

I praksis betyr det at kunden blir med minibuss som passerer stoppet til samme tid som ordinær buss i linje 400 og 2871 ville passert under normale omstendigheter.

Minibussen vil frakte reisende til Åsenhagen for omstigning til linje 400, dvs. søndre del av linje 400 kjører som normalt.

NB! Ingen linjer/ avganger kjøres via stoppested >Ask terminal<, Gjerdrum ungdomsskole benyttes som alternativt knutepunkt, gjelder frem til beredskapsetatene frigjør Ask terminal.

Redningsarbeidet gjør at kollektivtilbudet må legges om, og at veier vil bli åpnet og stengt avhengig av situasjonen og redningsetatenes vurderinger. Reiseplanleggere vil oppdateres så fort det er praktisk mulig. Se etter «gul avviksmelding» i reiseplanleggeren.

Publisert: 03.01.2021 16:55
Sist endret: 04.01.2021 15:53