Det er mye å sette seg inn i når en skal vurdere om arbeidet er søknadspliktig og hvordan søknad om byggetillatelse skal fylles ut. Dette er en utfordring i alle kommuner, og det jobbes både sentralt og lokalt med å gjøre prosessen enklere å forstå og gjennomføre!

Mens vi venter på fellesløsninger, har vi forenklet oppsettet for byggesaker på våre nettsider.

Vi ønsker tilbakemeldinger

Vi vil forbedre sidene når det er behov, og da trenger vi innspill fra dere som bruker dem.

Send oss forslag til forbedringer når du er i søkeprosessen selv, og gi også gjerne innspill hvis du opplever at løsningen er god og fungerer som ønsket.

Send innspillene dine på e-post til postmottak@gjerdrum.kommune.no

Her finner du sidene:

Du finner sidene ved snarveien Byggesak under fanen Teknisk, næring og eiendom eller ved å følge denne lenken: https://www.gjerdrum.kommune.no/publisert-innhold/teknisk-og-eiendom/byggesak-hovedside/

Publisert: 03.05.2021 14:00:40
Sist endret: 03.05.2021 14:02