Mona Engell vant Akershusprisen 2018

Akershus fylkeskommune har etablert Akershusprisen for å anerkjenne fremragende arbeid på ulike områder i vårt fylke. I dag ble denne delt ut for femte gang, og Mona Engell fra Gjerdrum vant.

Akershusprisen kan tildeles personer, grupper, organisasjoner eller institusjoner som har bemerket seg med fremragende innsats innen feltene utdanning, folkehelse, frivillighet, likestilling, kultur, næring eller trafikksikkerhet.

Akershusprisen ble utdelt på Akershustinget av fylkesordfører Anette Solli. Det var over 80 nominerte fra hele Akershus, så prisen henger høyt og Mona er en verdig vinner. Prisen på 50.000 kroner fikk hun til sitt frivillighetsarbeid. Mona Engell ble også tildelt Gjerdrumsprisen i år for sin iherdige innsats for frivilligheten i kommunen.

Gjerdrum kommune gratulerer!

Les mer på nettsidene til Akershus fylkeskommune

Publisert: 29.10.2018 15:28:30
Sist endret: 29.10.2018 15:28