Innhold

Ingredienser

4 porsjoner.

  • 1 dl bulgur
  • 2 dl vann
  • 1 dl bladpersille
  • 1 dl mynte, frisk
  • 2 stk vårløk eller en halv løk
  • 1 stk mellomstor tomat
  • 0,5 stk sitron, saften av den
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ts pepper, sort og nykvernet
  • salt
  • 0,25 stk rød chili, finhakket

Slik gjør du

  • Bløtlegg bulguren i vann i 10 minutter, eller etter anvisning på 
pakken.
  • Skyll i kaldt vann og ha den over i et dørslag. Press ut alt vannet med en sleiv eller skje.
  • Vask og rens persillen og mynten fri for stilker.
  • Finhakk persille, mynte og løk.
  • Del tomatene i små terninger.
  • Bland alle ingrediensene.
  • Smak til med salt.

 


Publisert: 10.04.2017 12:22:09
Sist endret: 10.04.2017 12:22