Vi starter opp mandag 18. januar kl. 12.00 og kl. 18.00.
Hvis flere er interesserte, vil dette blir et tilbud fram til påske, og du kan delta når det passer for deg.
Meld deg på til Gjerdrum bibliotek på mail: biblioteket@gjerdrum.kommune.no og motta invitasjon til Teamsmøte . Merk om du vil delta kl. 12.00 eller 18.00.
Litt om opplegget:
Alle er velkomne til å bli med på digital samling via Teams der gruppeleder leser en tekst høyt (fortelling eller dikt) og vi snakker om det vi har hørt.
Grupper på maks 6 personer. Du kan delta aktivt i samtalen eller bare høre på.
Målet er at vi sammen kan snakke om litteratur som handler om livsmestring og framtidshåp. Det vil ikke bli knyttet direkte til hendelsen i Gjerdrum, men tilbudet kommer som et resultat av at hele bygda er rammet, og at det kan være fint å snakke sammen og tenke framover.
Samtalen vil bli ledet av Olga Skrinde fra Viken fylkesbibliotek. På sikt vil også personalet fra Gjerdrum bibliotek delta.

Publisert: 14.01.2021 10:40:27
Sist endret: 14.01.2021 10:40