Ledig stilling som innkjøpsrådgiver

Gjerdrum og Nannestad kommune søker etter en strukturert og resultatorientert person med interesse og kvalifikasjoner til å videreutvikle fagområdet innkjøp.

Gjerdrum og Nannestad kommune har et samarbeid hvor innkjøpsrådgiver er fordelt med 30 % ressurs i Gjerdrum og 70 % i Nannestad. Vertskommune for samarbeidet er Nannestad. Det må påregnes en fast kontordag i uken i Gjerdrum kommune.

Arbeids- og ansvarsområdet er vidt, og den tilsatte utfører til en hver tid de oppgaver økonomisjefen definerer. Innkjøpsrådgiver er faglig ansvarlig for innkjøpsordningen i de to kommunene, og skal samarbeide med og være pådriver for lokale innkjøpere og produktansvarlige, både for enkeltinnkjøp og for oppfølging av felles innkjøpsavtaler inngått via Øvre Romerike Innkjøpssamarbeid (ØRIK). Rådgiver må videre påregne å forestå ved enkeltanskaffelser.

Full stillingsutlysning og lenke til søknadsskjema

Søknadsfrist 25.01.18

Publisert: 10.01.2018 09:54:48