Ledig stilling som Fagansvarlig byggesak - virksomhet for plan, oppmåling og byggesak

Vil du være med å utvikle en spennende kommune i vekst? Stillingen er sentral i utviklingen av Gjerdrum kommune. Du vil jobbe i tett samspill med private utbyggere, politikere, innbyggere, sentrale og regionale myndigheter hvor utvikling og planlegging i et langsiktig perspektiv står sentralt.

Fagansvarlig byggesak inngår i Virksomhet for plan, oppmåling og byggesak, en virksomhet med 5 årsverk. Stillingen rapporterer til virksomhetsleder. Fagansvarlig byggesak skal bidra med god bygge- og delesaksbehandling, håndtering av klagebehandling og skriving av politiske saker. Stillingen gir gode muligheter for å være med å utvikle en vekstkommune sentralt på Romerike hvor det er høye politiske ambisjoner om kvalitet og god styring av utviklingen.

Interesserte kan ta en konfidensiell og uforpliktende kontakt med våre rådgivere i Habberstad, Marit Mellem, tlf. 90 54 65 32 eller Jan Egil Myhre, tlf. 90 89 25 22.

Søknadsfrist er 31. oktober 2017 og du søker ved å sende CV og søknad til marit.mellem@habberstad.no

Full stillingsutlysning

Publisert: 11.10.2017 08:06:31