Ledig stilling som Arealplanlegger - virksomhet for plan, oppmåling og byggesak

Vil du være med å utvikle en spennende kommune i vekst? Stillingen er viktig i utviklingen av Gjerdrum kommune. Du vil jobbe i tett samspill med private utbyggere, politikere, innbyggere, sentrale og regionale myndigheter hvor utvikling og planlegging i et langsiktig perspektiv står sentralt.

Arealplanleggeren inngår i Virksomhet for plan, oppmåling og byggesak, en virksomhet med 5 årsverk. Stillingen rapporterer til virksomhetsleder. Arealplanleggeren skal bidra til rullering av kommuneplanens arealdel, saksbehandle private og offentlige reguleringsplaner og ha ansvar for planarkivet. Du vil i stillingen være med å utvikle en vekstkommune sentralt på Romerike hvor det er høye politiske ambisjoner om kvalitet og god styring av utviklingen.

Interesserte kan ta en konfidensiell og uforpliktende kontakt med våre rådgivere i Habberstad, Marit Mellem, tlf. 90 54 65 32 eller Jan Egil Myhre, tlf. 90 89 25 22.

Søknadsfrist er 31 .oktober 2017 og du søker ved å sende CV og søknad til marit.mellem@habberstad.no

Full stillingsutlysning

Publisert: 11.10.2017 07:57:36