Jakttider og jaktområder i Akershus

Har du tenkt over hvilke jaktmuligheter du har i ditt nærområde?

Akershus fylkeskommune har i samarbeid med Akershus jeger- og fiskeforbund laget en oversikt over hvor og når du kan jakte småvilt og rådyr i fylket vårt. Kartet over jaktområder finnes også i digital versjon. Husk å kontakte lokalforeningen i området der du ønsker å jakte for mer informasjon om mulighetene der.

I Gjerdrum kan du også prøve deg på leirdueskyting tirsdager fra april til september. Gjerdrum Jeger- og Fiskerforening har 5 hagler som står til disposisjon på leirduebanen hver tirsdag fra kl. 18.00-21.00. De har instruktører som tilrettelegger og instruerer alle med liten erfaring med dette fra tidligere.

Et annet tilbud er jaktskyting på elgbanen mandager og fredager fra kl. 18.00-21.00 fra april til september. Her får man kjøpt skudd til de fleste kalibre. Instruktører hver kveld.

Jakttider og jaktområder i Akershus

Gjerdrum Jeger- og Fiskerforening

Jakt og fangst i Gjerdrum kommune

Publisert: 11.07.2017 08:36:32