Velkommen til informasjonsmøte om smarte energitiltak i din bolig!

Tirsdag 19. november kl. 18.00 - 20.00, Ullensaker rådhus, Furusethgata 12, Jessheim

Der vil du få informasjon om:

• utskiftning av oljefyr
  • varmepumper
  • solceller
  • vedovner
  • etterisolering
  • bytte vinduer
  • ventilasjon
  • støtte fra Enova

Hvordan kan du bruke mindre energi på å holde boligen din varm? Det ønsker kommunene i Øvre Romerike å gi innbyggerne svar på.  Boligeiere er invitert til informasjonsmøte om smarte energitiltak i boligen, der vi viser hvordan boligeierne kan redusere strømbruken – og dermed redusere strømregningen og klimagassutslippet fra boligen.

Foredraget holdes av energirådgiver Bjørge Sandberg-Kristoffersen fra Energibygg. Bjørge er en av Norges mest erfarne energirådgivere og har lang erfaring som foredragsholder. Han står bak bloggen www.villadammen.no som forteller hvordan ekteparet Sandberg-Kristoffersen prøver seg på bærekraftig og bevaringsrettet energieffektivisering av en enebolig fra 1936.

Invitasjon til innbyggermøtet finner du her:

Brosjyre om informasjonsmøtet

Link til arrangement på Facebook

Mer informasjon om infomøter

Gratis energirådgivningstjenester fra din kommune finner du på www.klimasmart.no

ENØK-kampanjen er et samarbeid mellom Akershus fylkeskommune og din kommune. Energirådgivningstjenestene leveres av Energiportalen AS og Energibygg AS.

Publisert: 31.10.2019 12:40:34
Sist endret: 31.10.2019 12:40