Innhold

I love Gjerdrum

Lørdag 23.03. kl 16:00 og søndag 24.03. kl 14:00, Kulturhuset

Barn kr 100,-  Voksne kr 200,-
Billetter til forestillingene kan kjøpes her (forestillingen har funnet sted).

Familieforestillingen "I love Gjerdrum" blir en god blanding av musikk, dans, sang, teater, idrett og foto. I forestillingen vil dere blant annet møte representanter fra Bygderevyen, Amatørteateret, Kulturskolen,  Musikklaget, , Idrettslaget, Happydance, og i tillegg deltar både Jakob Furuseth (soknepresten) og Odd-Georg Murud (kulturformidler). Ansvar for regi og gjennomføring er Emrik Vatndal, bygdas egen skuespiller. Her blir det noe for enhver smak!

Idéinnehaver av prosjektet er fotograf Ronny Østnes som har gjennomført flere fotokurs med barn og unge i Gjerdrum fra sommerferien og fram til vinterferien. Bildene blir vist i en egen bok. Elever fra 2. trinn på Gjerdrum barneskole og 4. trinn ved Veståsen skole har bidratt med tekster til boka. «I love Gjerdrum-boka» kan kjøpes  i forbindelse med forestillingen, og på biblioteket i etterkant. Det vil også være en utstilling av bildene på kulturhuset.

Boka koster kr 200,-.

"I love Gjerdrum" er et samarbeidsprosjekt mellom Gjerdrum kommune og ulike lag og foreninger i bygda vår. Målet med prosjektet har vært å skape engasjement, godfølelse og stolthet for bygda vår, samt å øke identitetsfølelsen for Gjerdrum!

Velkommen!


Publisert: 06.03.2019 10:41:16
Sist endret: 28.07.2020 13:00