Innhold

Arrangmentskalenderen

Har du en konsert på gang? Spillekveld? Fotballkamp? Strikkekafé? I vår arrangementskalender, "Dette skjer i Gjerdrum" kan du selv legge inn arrangementet ditt slik at flere kan få vite om det. Arrangementskalenderen finner du på forsiden av kommunens nettside, omtrent midt på siden. 

Gjerdrum kommune og de andre kommunene på Øvre Romerike samarbeider med Visit Romerike slik at alle arrangementer, så langt det lar seg gjøre, nå kan vises i én kalender. Dette har vært en etterspurt funksjon lenge og flere har forsøkt å finne gode løsninger. Vi har hatt denne muligheten via våre nettsider i flere år, men først for ett år siden klarte vi å få til et samarbeid med Visit Romerike.

Opprett arrangement

Ønsker du en samlet oversikt over alt som skjer i din kommune?

Lurer du på hva som skjer i Gjerdrum, i nabokommunen eller i regionen? Ved å legge ut ditt arrangement i denne kalenderen, hjelper du andre å få god oversikt over akkurat det. I tillegg vil ditt arrangement kanskje nå mye bredere (hos Visit Romerike og de andre kommunene), enn om du bare legger det på egne sider, eller kun på sosiale medier - som facebook.

Visit Romerike gjennomgår alle arrangementer daglig, og promoterer videre for de arrangementene de mener er viktig for regionen. Alle arrangementer som blir lagt gjennomgås daglig av administrator i kommunene, og alle arrangementene vil garantert vises i kalenderne til kommunene på Øvre Romerike (om det godkjennes). 

Alle arrangementer

Klikk arrangementet rett inn i avtaleboka

Ett klikk og den interesserte kan få arrangementet rett inn i sin kalender. På den måten kan vedkommende få varsel når ting skjer.

Arrangementene blir tilgjengelig for alle - universelt utformet

Som offentlig instans er kommunene pålagt å følge krav om at nettsidene følger universell utforming, altså at de er tilgjengelig (lesbare osv) for alle. Facebook er foreløpig ikke universelt utformet, så arrangementer som kun legges på Facebook, vil ikke følge disse kravene. 

Vi oppfordrer deg derfor til å legge ditt arrangement i "Dette skjer i Gjerdrum" i tillegg til eventuell annonsering på Facebook. Da vil vi virkelig kunne vise verden at Gjerdrum er ei aktiv bygd - hvor det skjer mye positivt for store og små. 

Hva venter du på?

Legg inn din aktivitet eller ditt arrangement her, og hjelp andre å finne fram til interessante arrangementer i Gjerdrum kommune.

Opprett arrangement


Publisert: 16.03.2018 14:38:31
Sist endret: 16.03.2018 14:38