Innhold

Det viktigste du fortsatt må huske på før du besøker oss er at du ikke kommer hvis du er syk med luftveisymptomer eller er i karantene. Dernest at du har god håndhygiene og alltid prøver å ha minst en meter avstand til personer utenfor egen husstand.

Du kan nå låne, levere og bestille bøker og annet materiale som før.

Aviser kan leses i bibliotet, sprit gjerne henene før og etter lesningen.

Du kan sitte i biblioteket og lese, jobbe etc.

Spill, leker, tegnesaker etc. vil ikke være tilgengelig.

Det er begrensninger på bruk av PCene i biblioteket. Vi har et par publikums-pc som kan  benyttes til nødvendige gjøremål. For å benytte deg av dette tilbudet må du bestille tid hos personalet. Det er en makstid på 30 min pr. dag. 

Høstens arrangementer blir annerledes på grunn av COVID-19. Vi ønsker at dere skal være trygge når dere kommer på våre arrangementer.  I selve biblioteket vil det ikke være mulig å ha større arrangemneter, vi håper å kunne gjennomføre i hvertfall et par av de månedlige familiearrangementene i Høyenhall. Disse vil kreve påmelding på forhånd, og det er begrenset med plasser.

Alle arrangementene vil kreve navn og telefonnummer pga. smittesporing. Når du kommer på arrangementet må vi registerere deg inn.
Følg ekstra godt med på hvordan du skal melde deg på hvert enkelt arrangement. Informasjon om dette vil bli lagt ut her på FB og hjemmesiden vår.
Situasjonen kan fort endre seg og da vil all informasjon om endringer legges ut på nettsiden vår og på Facebook.

 


Publisert: 21.08.2020 10:24:43
Sist endret: 21.08.2020 15:17