Innhold

God sommer

Fredag 19. juni tar elever og lærere sommerferie – vi har allerede fått kjenne på sommervarmen, og små og store er nå klare for ferie!

Vi har vært gjennom en vår der vi har hatt annerledes skole - og jobbdager. En vår der digital læring har hatt stort fokus – heldige er vi i Gjerdrum-skolen som hadde nettbrett og pc til alle elever.

Jeg vil takke alle elever, foreldre og ansatte for fantastisk innsats og positivitet i hjemmeskoletiden - som rektor er jeg kjempestolt!

Så var det meget glade voksne som etter en stund endelig kunne ta imot elevene på skolen igjen. Elever som vasker hender, holder avstand, hoster i albuen og følger alle rammer og regler. De siste to ukene har vi hatt nesten-vanlige skoledager, og det har gjort oss godt.

Jeg håper dere alle får slappet godt av i ferien, at det skapes noen minner sammen; enten det er plaster-rekorder, nye mat-smaker eller vann-lek i hagen!

HA EN HERLIG SOMMERFERIE!

Sommerklem fra Stine

Praktisk informasjon

I uke 32 vil det komme mer informasjon om oppstart av skoleåret, foreldremøter, hva betyr Fagfornyelsen og andre relevante opplysninger vil da konkretiseres. Det som ligger fast er den første skoleuka som vil ha overskriften «God oppstart» for alle trinn. Dere vil få ytterligere informasjon om denne uka i uke 32.

Første skoledag er uke 34, tirsdag 18. august

 

Nedenfor ser dere kontaktlærerne fra høsten 2020.

Noen lærere slutter, noen flyttes på og vi har tre nyansatte lærere.

Fordelingen av faglærere og assistenter kommer til skolestart.

 

1.trinn:     Anne Grethe, Kaja og Marte

2.trinn:     Linda og Tone

3.trinn:     Kristin Aa. og Anita

4.trinn:     Kristin H. og Gunnhild

5.trinn:     Kjersti og Kristin B.

6.trinn:     Martine, Kenneth og Charlotte

7.trinn:     Elisabeth Ø.J. og Jon Ketil

 


Publisert: 19.06.2020 11:21:14
Sist endret: 19.06.2020 11:21