Vil du/dere være med å følge opp suksessen fra tidligere år og lage ny folkefest på Ask?

Gjerdrumsfestivalen 2019 går av stabelen 12. – 16. juni (uke 24).

Meld inn ditt forslag til bidrag/idé på skjema_innmelding - tekst til program.docx til postmottak@gjerdrum.kommune.no innen fredag 8. mars.

Det vi søker etter er:

• Leverandører av mat og drikke i festivaltelt og på kulturhuset
  • Planlagte arrangement i perioden
  • Forslag til artister/band og annen underholdning
  • Frivillige til rigg, praktisk fiks, enkelt vakthold o.l.
  • Sponsorer
  • Andre kreative og "gale" ideer

Målgruppe for de ulike dagene i festivalteltet (med forbehold om endringer):

• Onsdag 12. juni - barn
  • Torsdag 13. juni - voksne/eldre
  • Fredag 14. juni - ungdommer
  • Lørdag 15. juni - festivalkveld for voksne
  • Søndag 16. juni – for alle

Har du spørsmål, kontakt Sølvi Egner-Kaupang,  mob. 477 55 737 / sek@gjerdrum.kommune.no.

Gjerdrum kommune vil i etterkant av utlysningen programmere og bygge opp festivaluka. Vi kan ikke love plass til alt og alle, men ønsker en lokal profil som tidligere år, iblandet noe utenfra. Til inspirasjon finner du fjorårets program her: http://www.digiblad.no/gjerdrumsfestivalen2018/6/

Kulturhuset, ute og inne, er som i 2018 tenkt som hovedarena, men det er også svært aktuelt med arrangement  andre steder.

For å kunne opprettholde en god markedsføring av festivalen,  vil vi også i 2019 legge opp til at arrangørene er med å spleise på dette. Deltakeravgift på kr 500,- for arrangement uten inngangspenger og kr 1000,- for arrangement med inngangspenger.

For innmelding av stands/kulturinnslag til Gjerdrumsdagen (dagtid lørdag 15. juni), vil det komme egen utlysning.

Publisert: 07.02.2019 14:19:30
Sist endret: 07.02.2019 14:19