Forespørsel - Falne under 2. verdenskrig med tilhørighet til Gjerdrum kommune

Gjerdrum kommune ønsker å opprette et minnested med en minnestein over personene med tilhørighet til Gjerdrum som falt under 2. verdenskrig.

Det er gjennom et privat engasjement gjort et betydelig arbeid for å kartlegge aktuelle navn. Kommunen ber nå om bistand til å sikre at alle aktuelle navn blir registrert og vurdert.

Kriteriene for tilhørighet er at personen må være født i Gjerdrum kommune og/eller ha vært bosatt i kommunen i krigsårene. Så langt har vi registrert følgende navn: Arne Bakken, Egil Huser, Sigurd Edvard Fossum, Karl Fritjof Schei og Karl Overn.

Dersom noen har informasjon om andre aktuelle navn, eventuell annen relevant informasjon, kan dette sendes på e-post til: postmottak@gjerdrum.kommune.no innen 21. august 2017.

Muntlige henvendelser kan rettes til ordfører Anders Østensen, telefon 66 10 60 11.

Publisert: 07.08.2017 12:57:45
Sist endret: 07.08.2017 12:57