Avslutning av Sykle til Jobben og trekning av premier

De tre siste månedene har Sykle til Jobben kampanjen pågått. 59 ansatte i Gjerdrum kommune har deltatt. Det synes vi er veldig stas, og håper at de som har vært aktive også har fått noe gledelig ut av kampanjen. Fokuset i kampanjen har vært på hverdagsaktivitet og å velge aktiv reisevei. Vi håper dere fortsetter med de gode valgene!

I forrige uke hadde vi avslutning med lek, Skyr is og jordbær. Det var en liten men god gjeng som velfortjent koste seg og diskuterte folkehelse denne forlengede lunsjen. Der trakk vi også premier blant ansatte som har deltatt: Astrid Moseng ble heldig vinner av en fruktkurv sponset av Bunnpris. Vinner av løpebelte: Sølvi Egner- Kaupang  og Rønnaug Evang Sveen Vinner av vanntett pose: Anne-Britt Fagerli. Vinnere av Ti på topp deltakelse: Trine Jørgensen  og Tor Johan Ekkestøl.

Laget som har fått flest poeng er FriskKultur (Astrid Moseng, Torill Sæterstad, Ingunn Rognlien Jørgensen og Elin Kulsrud) med 381 poeng. Svært imponerende!

Blant alle lagene som har meldt seg på (og registrert poeng) har vi trukket vinnere som får gavekort på et måltid på 300 kr hos Nordvæst eller Hos Naboen. De heldige vinnerne er: Hilde Pedersen, Gjerdrum ungdomsskole og Einav Graidy Andreassen, Byggesak. Takk for deltagelsen og gratulerer!

Denne uka skal vi evaluere Sykle til jobben. Dersom du har noen tilbakemeldinger eller innspill til andre folkehelsetiltak for ansatte og innbyggere i kommunen kan dere sende dette til frisklivssentralen@gjerdrum.kommune.no.

God, aktiv sommer fra oss i Frisklivssentralen!

Publisert: 25.06.2019 10:20:38
Sist endret: 25.06.2019 10:20